Dieta przy chodzeniu na siłownie - Pomocy!
Napisano Ponad rok temu
To mój drugi temat o diecie, gdyż w tamtym nie dostałem tak na prawdę porządnej wypowiedzi, na którą liczyłem.
Wybaczcie za tego typu tematy, lecz na siłownie zaczynam chodzić za kilka dni, a tak na prawdę jestem w tych sprawach totalnym żółtodziobem.
Powiedzcie mi dokładnie, co mam jeść codziennie na śniadanie, obiad, kolacje przy chodzeniu na siłownie? Chce na prawdę nabrać mięśni w jakimś szybkim czasie, szczerze mówiąc na razie nie planuje zażywać żadnych witaminek. Zapewne wielu z Was napiszę abym sobie czegoś poszukał na forum, szukałem co nieco i tak na prawde nic nie znalazłem, co zaspokaja moje pytanie. Więc, ułóżcie mi dietę którą będę mógł jeść codziennie, tak jak napisałem: Śniadanie, obiad, kolacja.
Czekam na porządne wypowiedzi! Dla Wszystkich pomocnikoów daję strzałkę w górę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Michał już Ci napisał co i jak, ja dałem Ci link z konkretną dietą, dzieciol wszystko podsumował i nie kazał odświeżać tematu tak szybko nikt na forum nie jest 24/7 i Ci od razu nie odpisze. Mówisz że szukałeś czegoś na forum i nie mogłeś nic znaleźć to ślepy jesteś bo w dziale z dietą masz mnóstwo tematów podwieszonych z dietami na masę jak i na redukcje. http://forum-kult...-diety-na-mase/ sprawdź to poczytaj te tematy i zrób to co mówi dzieciol.
Użytkownik Pucer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Michał już Ci napisał co i jak, ja dałem Ci link z konkretną dietą, dzieciol wszystko podsumował i nie kazał odświeżać tematu tak szybko nikt na forum nie jest 24/7 i Ci od razu nie odpisze. Mówisz że szukałeś czegoś na forum i nie mogłeś nic znaleźć to ślepy jesteś bo w dziale z dietą masz mnóstwo tematów podwieszonych z dietami na masę jak i na redukcje. http://forum-kult...-diety-na-mase/ sprawdź to, poczytaj te tematy i zrób to co mówi dzieciol.
Użytkownik Pucer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu