Skocz do zawartości

Zdjęcie

Płaski brzuch

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

sawyer48
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Płaski brzuch
Witam.
Mam problem z uzyskaniem płaskiego brzucha. Mam 17 lat, 185 cm wzrostu i ważę 81 kg. Moje bmi jest dobre, ale brzuch na to nie wskazuje. Dzisiaj zacząłem robić A6W, mam nadzieję, że to pomoże. Nie chcę dalej chudnąć, bo powoli tracę siły. Chciałem się zapytać czy biegając, jeżdżąc na rowerze nie będę spalał mięśni ? Nie mam ustalonej diety. Jem przeważnie około 4 posiłków dziennie. Fast foody omijam raczej szerokim łukiem. Nie chodzi mi nawet o wyćwiczenie mięśni brzucha, tylko aby był płaski.
Bardzo prosiłbym o jakieś dodatkowe porady.
  • 0

GośćGuest_tmnt_*

Guest_tmnt_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

Re: Płaski brzuch
Dieta z ujemnym bilansem kalorycznym , aeroby na czczo 30 minutowe , przed i po mozesz zapodać BCAA skoro wspomniales , ze nie chcesz tracic za duzo miesni , polecam ci Bcaa hi tec tst , dawkowanie 1 g / 10 kg masy ciała .
Dwa razy w tygodniu ćwiczenia brzucha z obciążeniem , robienie kaloryfera i ogolem miesni brzucha przeszlo do kuchni , mozesz trenowac nawet 7 razy w tygodniu , ale bez odpowiedniej diety i aerobow nie osiagniesz sukcesu .

sawyer48
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Okey, dzięki wielkie. Jeszcze mam pytanie, ponieważ wspomniałeś, że przed i po areobach mogę wziąć BCAA. Przed wziąć 1g / 10 kg i po tak samo ? Czyli w moim przypadku 80 g przed i 80 g po ? Areoby ćwiczyć codziennie i tylko raz na dobę ? I jeszcze ostatnie pytanie. Ćwiczenia na drążku dałyby jakieś rezultaty? W końcu podczas podciągnięcie mięśnie brzucha się napinają.
  • 0

GośćGuest_tmnt_*

Guest_tmnt_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

1 g BCAA / 10 kg masy ciała , więc jesli ważysz 80 kg przed aerobami i po aerobach bierzesz 8 gram BCAA .
Aeroby , 3 - 4 razy w tygodniu po 30 - 40 minut , na drążku możesz robić unoszenie nóg .

sawyer48
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wybacz za błąd. 8g nie 80g. Jeszcze raz, dzięki wielkie.
  • 0