Mam 14 lat, 173cm wzrostu i 61kg wagi. Od 3 tyg. robie trening obwodowy hantlami 5-7kg i sztanga 16kg (7 cwiczen po 12 powtorzen - 3 obwody), robię go 2 razy w tyg. Oprócz tego mam judo 3x w tyg, robie pompki i podciagam sie na drazku
 Mam 14 lat, 173cm wzrostu i 61kg wagi. Od 3 tyg. robie trening obwodowy hantlami 5-7kg i sztanga 16kg (7 cwiczen po 12 powtorzen - 3 obwody), robię go 2 razy w tyg. Oprócz tego mam judo 3x w tyg, robie pompki i podciagam sie na drazku  . Mam pytanie do was ile jeszcze czasu robic obwodowke i co robic potem (max 2x w tyg.). Zwroccie uwage na moj wiek gdyz w tym okresie szybko rosne i nie chce obciazyc kregoslupa (bo nie urosne xD), obwodowka nie obciaza mi kregoslupa bo robie wszystkie cwiczenia na siedzaca i lezaca, na malych ciezarach. To wroce do pytan : ile czasu jest robic obwodowke i co potem - 2x w tyg. PROSZĘ ZWROCCIE UWAGE NA WIEK
. Mam pytanie do was ile jeszcze czasu robic obwodowke i co robic potem (max 2x w tyg.). Zwroccie uwage na moj wiek gdyz w tym okresie szybko rosne i nie chce obciazyc kregoslupa (bo nie urosne xD), obwodowka nie obciaza mi kregoslupa bo robie wszystkie cwiczenia na siedzaca i lezaca, na malych ciezarach. To wroce do pytan : ile czasu jest robic obwodowke i co potem - 2x w tyg. PROSZĘ ZWROCCIE UWAGE NA WIEK  
 Z gory dzieki i sory za bledy
 .
.Pozdrawiam.!

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook