Jaka Dieta
Napisano Ponad rok temu
Wiec moze zaczne tak. Mam 17 lat, 1,5 roku chodzilem na silke, niestety nie moge narazie cwiczyc, bo mam zwichanie sie nerwu w bruzdzie lokciowej.... No ale to nie o tym, bo nie o mnie tu chodzi... Chcialem poprosic o porade kogos kto sie troche na tym zna. Otoz, chodzi o mojego tate... Ma on 43 lata, 194cm wzrostu i wazy ok 115kg. Ma strasznie wielki brzuch i go to krempuje. Chcialby go zrzucic, ale bez diety mu sie to nie udaje, bo zawsze mowi ze od jutra nie bedzie juz tyle jadl... A do lekarza nie chce isc... Ja bylbym w stanie ulozyc mu diete, ale jest jeden problem... Ma cukrzyce, wiec jesc musi. Nie chce cwiczyc, bo jak wraca z pracy to jest wykonczony i nie dalby rady, tym bardziej ze ma po wypadku uszkodzony kregoslup. Chcialbym mu bardzo pomoc w schudnieciu, bo otylosc (w przypadku cukrzycy szczegolnie) jest niezdrowa a nawet grozna. A tak jeszcze dopisze ze nie chce on brac zadnych burnerow, ani nic z tych rzeczy. Moglby ktos wymyslic dla niego odpowiedani diete? Prosze... Z gory dziekuje i podrawiam
Majeran
Napisano Ponad rok temu
Dieta
posiłek 1. 100 g płatków owsianych na wodzie +110g rybki duszonej +omega 3-6-9 PVL + np marcher
posiłek 2. 60 g ryżu białego + 160 tuńczyka w sosie własnym
posiłek 3. 200 fileta z kurczaka+chleb ciemny
posiłek 4. 110 g ryżu + ok 250 g fileta z kurczaka okolo
posiłek 5. ok 200 g fileta z kurczaka + warzywa + 50g ziemniaków + banan
posiłek 6.150 g twarogu 10g oliwy z oliwek + wazywa
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mało ale dla zdrowego człowieka a tata majeran'a ma cukrzycę więc to mogło by pogorszyć jego stan zdrowia.no racja ..... ale to zapotrzebowanie jest na redukcje na ok.95kg.. to w sumie mało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu