Najlepsza odżywka na mase
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście nie chodze na siłownie ale w domu mam taką minisiłke mam tam różne fajne żeczy a staram sie cwiczyc tak samo jak ciw zakładzie karnym po kilka godzin dziennie ale masa nie zabardzo wchodzi.Jestem niezabardzo można powiedziec zbudowany.Wiecie chodzi mi o to że np takiprzykład wescie sobie pod uwage raper Chada siedział z rok i efekty sa szpila taka sama sytuacja błagam pomóżcie pozdrawiam wszystkich
narazie.
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
jest dietka haha wiesz chodzi mi o masekoks na kryminale to norma , jesli chodzi o to czy gainer Ci wg potrzebny odpowiedz sobie na jedno zajebiscie ważne pytanie : dieta jest !?
Napisano Ponad rok temu
Ćwicze z nim czasem więc wiem .
Mówił że wiara to tam chudnie strasznie ! Że na tamtym żarciu nie da się przytyć więc jak słabe żarcie to nie da się rosnąć .
Gada że tam ci najwięksi to musza mieć jakąs pomoc bo bez koksu i jakiegoś lewego dostarczania żarcia się nie da przytyć a tylko chudną .
On sam non stop wpieprzał płatki owsiane ,dzięki temu nie chudł . Owszem są byki w kryminale ale oni ćwiczą grube lata
Co do szpili to na samym jedzeniu i tren tym bardziej w pierdlu nie puchnie się tak . Facet na pewno ładował jakieś koksy .
Ta sama sytyacja ,mówił że non stop wpieprzał owsiane .
Zamiast wymyślać to weź się za porządną dete i normalny trening + suple ,ile masz siana to wybierzemy coś
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no dobra a jak byscie mieli zaproponowac do tej dietki i do zasuwania na siłce jakis gainer to ??Nie zgodze z tobą ,kumpel właśnie wyszedł z kryminału tam właśnie zaczał ćwiczyć i dokładnie mówił jak to tam jest .
Ćwicze z nim czasem więc wiem .
Mówił że wiara to tam chudnie strasznie ! Że na tamtym żarciu nie da się przytyć więc jak słabe żarcie to nie da się rosnąć .
Gada że tam ci najwięksi to musza mieć jakąs pomoc bo bez koksu i jakiegoś lewego dostarczania żarcia się nie da przytyć a tylko chudną .
On sam non stop wpieprzał płatki owsiane ,dzięki temu nie chudł . Owszem są byki w kryminale ale oni ćwiczą grube lata
Co do szpili to na samym jedzeniu i tren tym bardziej w pierdlu nie puchnie się tak . Facet na pewno ładował jakieś koksy .
Ta sama sytyacja ,mówił że non stop wpieprzał owsiane .
Zamiast wymyślać to weź się za porządną dete i normalny trening + suple ,ile masz siana to wybierzemy coś
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak masz diete to nitro future gainer 7kg , tani a dobry .
Użytkownik Blue edytował ten post Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
ok sorka za żucaniemiesem patrzałem na stronce paco sklep że juz ok 80-90 zł na gainera pomózcie wybrac w tej cenieTooo podaj ile masz siana i nie przeklinaj
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Blue edytował ten post Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
dobre to na mase?? i w jakiej cenie[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]itro Future gainer 3kg + 1kg gratis
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorka że tyle sie przysadziłem do tego ale na stronce paco sklep jak byscie musieli wybrac gainer to który najlepszy tak do 80 zł prosze o konkrety bardzo dziekuje z góry80-90zł , ja mam nitro tylko 7kg , jest ok .
Napisano Ponad rok temu
myslisz że lepsza kreta???Jak masz diete to po co ci gainer ? za te siano lepiej kup kreatyne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
śniadanieDiete tu napisz jaka masz
100g płatkówowsianych
300ml mleka0:5%
50g twarogu