Po chorobie i sesji Paragraf wraca do gry!
Napisano Ponad rok temu
Do tego tyle samo co wzniosy bokiem... Dziwne
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
tylko że ja wolę troszkę mocniej ugiąc łokcie, stąd i ramię krótsze minimalnie i taki ciut większy ciężar. Nie chodzi o to że chcę jakieś duże ciężary tylko wtedy optymalnie czuję barki.
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak widziałem u tego tutaj:
i też tak robię...
Mówiłem że cierpię bo nie mam siłowni z trenerem profesjonalnym...
Napisano Ponad rok temu
przysiady 12x60kg 10x80kg 4x95kg 7x80kg na dobicie
suwnica 20x130kg 15x180kg 14x210kg (progres)
uginanie 15,14,15,15
suwnica na dwugłowy 20x100kg 20x120kg 15x140kg (progres)
łydki
wspięcia na maszynie 25,20x20kg 20,20x25kg
Kurde, nie cierpię treningów wieczorową porą Mniej siły niż tradycyjnie ok. 14/15 Tak by poszło może 7-8 razy 95kg a tak kupa. Dobrze że chociaż na suwnicy progres zrobiłem Chłopaki te młodsze to jak widzą jak napieram na niej to już na nich robi wrażenie. Ja mówię że to nie tak dużo bo suwnica jest pod skosem i nie ma tak głębokiego ruchu a mięsień trzeba zmęczyć. Ogólnie to u nas nogi robi każdy ale naprawdę ostro to jednak poza mną kilka osób A szkoda. Dziś jednak dałem z siebie wszystko i to najważniejsze mimo, że nie zrobiłem 8x95 W wielką sobotę jednak może już się uda. Bo przez święta ćwiczę tak:
środa: klatka (dołoże przód i boki barków wznoszenia)
czwartek:plecki biceps
sobota: nogi
i opierdalajning do środy 11.04 Fotki nie wiem czy dam radę zrobić w tym tygodniu
Użytkownik paragraf edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Ty obiecałeś a nie dajesz, pewno myślisz że coś tam jeszcze wejdzie na obwodach przez święta...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale wtopa
Napisano Ponad rok temu
tylko przed mama sie spinasz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale doskonale Cię rozumiem - u mnie w chacie teściu, teściowa, szwagier, żona i dwie córki, a zdjęcia robię sam z autoshoota po północy jak już śpią...
Trzeba mieć trochę godności
Użytkownik bartes123 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyciskanie na plaskiej 12x50kg-10x60kg-9x70kg (dzisiaj chyba 75x6 by poszło ale wolałem pewnie wycisnąć chociaż 8 razy 70 kg wszystko w swoim czasie)
Wyciskanie na skosie sztangielki 12x19kg 14x21kg () 7x26kg (rekord) 10x21kg
Wyciskanie na maszynie siedząc 12,10x55kg 12x45kg
Rozpietki mały skos 14x11kg,12x14kg,12x14kg
wznoszenie bokiem 12x9kg 10x11kg
Kurde muszę coś zrobić z układem dni bo już przed treningiem czułem że barki nie są w pełni zregenerowane. Nie wiem dlaczego. Chyba jednak 3 dni między barkami a klatką to za mało. Co innego robić barki 3 dni po klatce, a co innego skatować barki zajebiście i potem przy każdym ćwiczeniu czuć dyskomfort. Najgorzej było z rozpiętkami. Wyciskam raczej dobrze bo w ogóle nie czułem barków. Zresztą na skosie kumpel podawał mi sztangielkę bo barkiem bym jej tak nie wyciągnłą nawet Polubiłem robienie klatki sztangielkami . I za tydzień zmiania. Najpierw skos sztanga potem płasko sztangielki. A co dało poprawę ? Patrzę pionowo w góre (od jakiegoś miesiąca) a wcześniej miałem skłonność patrzec w lutro przed siebie i chyba przez to barki bardziej pracowały bo plecy nie leżały w pełni na ławce. Co prawda daję sporo ciężaru bo nie robię pełnego ruchu ze sztangielkami ale po kiego grzyba mam tricepsy katować? Robię 2/3 pełnego wyciskania i mięsień czuje idealnie
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Podciąganie na drążku 11 ,8,10 (8 z trzymaniem za nogi tylko w ostatniej serii)
Wiosłowanie sztangielką 12x21kg-12x29kg-10x34kg (rekord)
Wiosłowanie koncem sztangi 12x55kg-12x65kg-11x75kg
MC 8x80kg-6x90kg-8x100kg (Trza dołożyć coś za tydzien bo za lekko)
Biceps:
Ugianie sztanga (dzis prosta) 12x30kg-10x35kg-8x35kg
młotki 12x14kg 9x14kg 12x14kg
No i dzieciol mowiliśmy że biceps na podtrzymanie a on lepiej rośnie niz w innym planie, gdzie był robiony z klatką Technika dobra i po plecach nie czuję praktycznie bicka. A do tego regeneracja cały tydzień i na pompie ok. 38,5cm A tak to 37,5cm. Chłopaki żeby bicek urósł 2 cm w ok miesiąc dla mnie szok.
A dziś siły miałem za 3 woły. Kurde niby nie było takiej pompy w najszerszym ale ostatnio juz mniejsza pompa niz na poczatku. Myśle o max pumpie czy czymś. Nie ma takiego rozsadzania mięsnia ale zakwas jest. Nieraz aż się we łbie się kręci taka masakra ale czuć jakby mięsień chciał czegoś więcej. MOże dobitka a może supel właśnie. Dziś zrobię fotki to niebawem wrzuce. Jutro wielki piątek i 800g tilapii naszykowałem
Użytkownik paragraf edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na każdym treningu przekraczam granice moich możliwości.
Jeśli pomogłem daj +
Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Nie pisać na PW/Priv.
Napisano Ponad rok temu
Jutro wielki piątek i 800g tilapii naszykowałem
Wielki Post gościu - jeden posiłek do syta... Jak Ty wrąbiesz kilo ryby na raz, to spadnę z ławeczki skośnej chyba...