Pierwszy strzal Tren 200mg GENOTEC
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos sie spotkal z firma GENOTEC?
Slyszalem ze jest bardzo popularna w USA ale do tanich nie nalezy za to nadrabia powerem w 1ml
Zakupilem Trenbolon Enan 200mg w 1ml a buteleczka ma 10ml
Testosteron Enan 300mg w 1ml buteleczka 10ml
Slyszalem z roznych zrodel jak i czytalem na amerykanskich forach ze ma niezlego kopa wiec postanowilem go zdobyc i wstrzelic se w miesnia ale zastanawia mnie jedna rzecz??? z reguly sterydy sa olejste i ciezko sie wstrzykuje a GENOTEC wyglada jakby delikatnie mowiac woda tam byla!!!!! na forach amerykanskich czytalem ze bardzo dobrze sie wstrzykuje i moze dlatego ma rzadsza konsystencje to chyba dobrze
W kazdym razie przypalam dzis i zobaczymy jak z bolem i jak sie wchlania bo z trenami na naszym rynku roznie bywa, jakis spec mi powiedzial ze po dobrym trenie moze dojsc do tak zwanego trenowego kaszlu wyksztusnego a wtedy wiadomo ze tren wstrzykniety to naprawde tren cos w tym jest.
Pozniej napisze jak bylo.
Mam nastepujace pytanko czy ktos jeszcze spotkal sie z produktami firmy GENOTEC?
Z gory dzieki a teraz zmiatam walic strzaly
Napisano Ponad rok temu
Z tego co mi wiadomo jak tren sie dostanie do krwioobiegu to tak sie dzieje a strzelalem w dupe a tylek troche jest ukrwiony no nie?
W piatek bede walil w bark wtedy zobacze jak weszlo i czy tez bede szlochal bark jest mniej ukrwiony jak tylek wiec jest co sprawdzac
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
o teorie to wlasnie powtarzam dokladnie co ludzie wypisuja i biore to w czyn i doslownie na sobie sprawdzam, wiec i obalam niektore rzeczy ktore slyszalem i przyznaje racje w niektorych sprawach jestem ciekaw czy sam kiedys podales sobie tren enan o sterzeniu 1000mg w jednym zastrzyku w tedy bedziesz wiedzial o czym mowie i sam sie przekonasz ze kazde cialo reaguje inaczej a czy jest to mozliwe? oczywiscie ze tak poszukaj na forach amerykanskich genotec tren enan 200mg i coz za problem zaciagnac do strzykawki 5ml i wstrzyknac a sa tacy co wstrzykuja uwierz mi ale coz jesli ludzie kupuja Tren gdzie jest 10mg w 1ml to o czym my rozmawiamy. Wnioskuje ze sie nie dowiem czy w polsce dostane produkty genoteca bo jesli chodzi o sterzenie roznych produktow na polskim rynku to daje wiele do zyczenia
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik TopolaHARD edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu