winstrol odblok
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś orientuje się ile clomidu trzeba wziąć po tym na odblok (*tzn co ile czasu i jakie ilości):?
po 1 dniu czy 2?
Napisano Ponad rok temu
1 dzień 200-300mg
2 dzień 100-150mg
3 dzien 50 mg ( w zależnośći od długości cyklu i jego zaawansowanie minimum 10 dni w cyklach srednich 24 dni a zaawansowanych az do 21 dni )
Plusik++++++
Napisano Ponad rok temu
jest podwieszony temat o Odbloku ale jak juz napisałem to po winie oralu odblokowujesz sie po 8 godz od ostatniej wzietej tab. i robisz tak
1 dzień 200-300mg
2 dzień 100-150mg
3 dzien 50 mg ( w zależnośći od długości cyklu i jego zaawansowanie minimum 10 dni w cyklach srednich 24 dni a zaawansowanych az do 21 dni )
Plusik++++++
czyli mam brać to do 10 dni ? po 3 dniu juz jechać 50 mg? cykl będzie trwał 33 dni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://forum-kultury...ac-co-po-cyklu/
A CO DO CYKLU SOLO NIEWYPOWIADAŁEM SIE BO TO JEGO SPRAWA PYTAŁ O ODBLOK TO MU ODPISAŁEM ALE ZGODZE SIE ZTOBĄ NAJLEPIEJ WALNĄC Z PROPKIEM NAPEWNO POKLEPIE LEPIEJ NIZ WINKO SOLO
Napisano Ponad rok temu
#!
Napisano Ponad rok temu
co to za odbok hehehe czlowieku co ty mu radzisz po winie samy to wez codziennie po jednej az skonczysz po pierwsze jak wezmiesz winko solo to bedziesz glupej roku nie bierze sie nigdy samego winka !!! do tego tesc !!! jak wezmiesz solo nie bedziesz nwet widzial efektown ani zbicia masy ani sily tylko rozjeb.... stawy hehehe powodzenia dawke uderzeniwoa dje sie przy mocniejszych cyklach a nie z samego winka winko nalezy do saa ktore najmniej blokuja przysadke nie bierz winka solo tylko z tesciem a najlepiej propkiem
nie chce brać teścia to pierwszy cykl i zalezy mi tylko na przyroście siły masa mnie nie interesuje do tego dokładam animal fleksa więc ze stawami bedzie ok.
to po 8h od ostatniej tabletki przez 10 dni po 1 clom~?
Użytkownik rilander edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie chce brać teścia to pierwszy cykl i zalezy mi tylko na przyroście siły masa mnie nie interesuje do tego dokładam animal fleksa więc ze stawami bedzie ok.
to po 8h od ostatniej tabletki przez 10 dni po 1 clom~?
jessli myslisz ze animal fleks na stawy przy winku pomoze to gratulacje
niektorzy powinni nie miec dostepu do SSA
pozdro
Użytkownik bartektorun edytował ten post Ponad rok temu
SAMO SIE NIC NIE ZROBI !!
Napisano Ponad rok temu
ALE MOZNA TO TAK ZROBIC KUP LISTEK CLOMIDU (12TAB) I JEDZ CODZIENNIE PO JEDNEJ PRZED SPANIEM
TAK 8 GODZ PO OSTATNIEJ TAB
Napisano Ponad rok temu
jessli myslisz ze animal fleks na stawy przy winku pomoze to gratulacje
niektorzy powinni nie miec dostepu do SSA
pozdro
szczerze to tacy ludzie jak Ty są żałośni... przestań dowartościowywać sie na forum. Piszę tu nie po to abyś mi dogryzał a po to zeby sie czegoś dowiedzieć wiec jezeli nie masz nic warościowego do napisania STFU! Czy wezmę samo wino czy z teściem jeden pies bo i tak mnie wysuszy a Tobie kompletnie nic do tego to jest moje zdrowie! Trenuje MMA i nie mogę zwiększyć masy z racji tego ze zmnienie kategorie stąd tez taki a nie inny cykl....
Napisano Ponad rok temu
W SUMIE Micek20 MA RACJE NIETREZBA AZ TYLE BRAC ALE JA I TAK BYM TYLE WZIOŁ ZEBY MIEC 10000% PEWNOSC
ALE MOZNA TO TAK ZROBIC KUP LISTEK CLOMIDU (12TAB) I JEDZ CODZIENNIE PO JEDNEJ PRZED SPANIEM
TAK 8 GODZ PO OSTATNIEJ TAB
tzn mam juz 2 listki więc to nie jest problem zapodać większą dawkę tylko pytanie czy to nie zaszkodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tgwarantuje ci ze slila ci nie pojdzie po samym winku ale sa tepaki na swiecie
o po co jest to wino? tak zeby tylko było a nie przynosi efektu?
Napisano Ponad rok temu