Pierwszy tydzien:
pon klata bic
sr plecy tric
czw barki nogi
pt plecy klata (slabiej )
Drugi tydzien
pon barki nogi
sr łapy ( bic tric przedramie)
cz klata plecy
sob barki łapy ( slabiej)
Chce sprobować czegos nowego a zauwazylem po sobie ze im wiecej cwicze tym sa lepsze efekty pod kazdym wzgledem. Staz mam kilkanascie miesiecy, a u mnie na silce sa goscie co w tygodniu robia wszystko dwa razy w tygodniu i mowia ze daja rade tzn. oni robia tak klata plecy, barki lay, nogi, klata plecy, barki lapy. Sadze ze maja zbyt mala regeneracje i sa troche przemeczeni, ale ten plan co napisalem uwzam ze moglby byc ok co o tym sadzicie. Wiem ze duzo osob preferuje jak wszystko robi sie raz w tygodniu ale podresle ze jak bede trenowal drugi raz ta sama partie w tygodniu to bede robil ja slabiej.
Co sadzicie o takim treningu probować go by bardziej pobudzic miesnie czy sobie jednak darować ?
A tak btw. u mnie szefem silki jest ziomek co trenuje ponad trzydziesci lat, mial tam medale mistrzostw europy w wyciskaniu w latach 80. Mowił ze najlepszy trening dla niego to wlasnie klata z plecami na jednym treningu co o takim polaczeniu uwazacie ja raz zrobilem taki trening i powiem wam ze bardzo fajnie to wygladalo i mojemu organizmowi to bardzo odpowiada, a silka i zycie polega na tym zeby to co robisz Tobie odpowiadalo jesli jest w jakims tam stopniu zgodne z nauką.
W drugim tygodniu bym dal ogolnie pon. barki nogi wt. klata bic sr plecy tric ale wtedy lapka nie bedzie miala odpoczynku na piatkowy trening wiec chyba zostaje takie ulozenie jak napisałem
Użytkownik konkret edytował ten post Ponad rok temu