Metka, Storm, D-Aspartic, VP2, Matrix 5.0, NOX PUMP
Napisano Ponad rok temu
Wymiary:
Biceps [cm] : 40 / Przedramie 31 / Nadgarstek 17,5
Klatka piersiowa [cm]: 109 / Barki 125
Pas [cm]: 92
Udo [cm]: 59 / Łydka 40
Waga [kg]: 84
Metka ruska 180tabsów
Kreatyna:
Universal - STORM
Boostery treningowe:
Gaspari Nutrition – SuperPump250 (resztka pasuje dokończyć)
Dorian Yates - NOX PUMP
Carbo:
Vitalmax - CARBO (malina )
Białko:
AST - VP2
Syntrax - Matrix 5.0
Witaminki:
NOW - ADAM
Na stawy:
primaFORCE - ELASTAMINE
Aminki:
Scivation - XTEND
Booster na odblok:
TESTED - D-ASPARTIC
Inne:
XXL Nutrition - Beta Alanine
Apteczniaki:
Olimp - Chela-Mag + B6
Witamina B2
Essentiale Forte
Hepatil
Cynk
1-2 Super Pump250
1-4 Metka ruska 30mg/cd, Essentiale Forte, Chela-Mag, Cynk
1-8 Carbo, VP2, Matrix 5.0, ADAM, Elastamine, XTEND, Beta-Alanine
3-8 Universal STORM, NOX PUMP
4-8 D-Aspartic, Hepatil
tak mniej więcej to będzie wyglądać z cyklem startuję dziś
Trening starym planem exa 4 dniowym
W poniedziałek klata bicek, i test nowego N.O.-XPLODE v2 foto: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
reszta fotek: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
No to ciśniesz ! Kiedy ruszasz KOKSIKU ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik animatrix edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co tam spadki, wazne ze zasilił konto sprzedawcy i wierzy ze bez szamy jak bedzie jadl 10 supli i metke na raz to urosnie
Ty posrany w majty chujku mały weź kurwa albo zmień forum, albo dajcie mu bana, bo każdą swoją wypowiedzią wkurwiasz i pogrążasz sam siebie coraz bardziej !! chyba oczywiste że dieta jest i nie trzeba o tym pisać
Kuba już ruszyłem w wtorek
co do dietki to jest ok 6-7 posiłków głównie ryż/makaron/kurak/warzywa, z rańca owsianka na mleku albo placki owsiane, wieczór tuńczyk albo twaróg z oliwą ok 4000kcal dziennie i ok 3g białka na kg masy
a co do Ciebie animatrix, tu masz moją ostatnią dietę LINK teraz mam podobną i weź mi powiedz jeszcze raz że diety nie mam to po buzi gorącym kutasem dostaniesz
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
Co tam spadki, wazne ze zasilił konto sprzedawcy i wierzy ze bez szamy jak bedzie jadl 10 supli i metke na raz to urosnie
PROSZĘ BEZ ZBĘDNYCH I NIE PRZEMYŚLANYCH KOMENTARZY .
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
tak zajebista masz diete, ze na ostatnim cyklu masowym z bombką spadłes z wagiTy posrany w majty chujku mały weź kurwa albo zmień forum, albo dajcie mu bana, bo każdą swoją wypowiedzią wkurwiasz i pogrążasz sam siebie coraz bardziej !! chyba oczywiste że dieta jest i nie trzeba o tym pisać
Kuba już ruszyłem w wtorek
co do dietki to jest ok 6-7 posiłków głównie ryż/makaron/kurak/warzywa, z rańca owsianka na mleku albo placki owsiane, wieczór tuńczyk albo twaróg z oliwą ok 4000kcal dziennie i ok 3g białka na kg masy
a co do Ciebie animatrix, tu masz moją ostatnią dietę LINK teraz mam podobną i weź mi powiedz jeszcze raz że diety nie mam to po buzi gorącym kutasem dostaniesz
najwieksze leszcze z ciebie lały takze po tej kompromitacji z bomba i 1000-ąc złotowym cyklem z supli zrobiles mistrzostwo swiata
twoja ostatnia diete widze doskonale http://forum-kultury...c/17349-tcniei/ -8-9kg do tyłu na cyklu masowym, na pozostalych forach tak lali że przez chwile topic o tobie pakjerze byl powieszony
zycze powodzenia zeby choc na koncu cyklu masa nie byla mniejsza niz obecnie to bedzie sukces, ale mam nadzieje ze bedzie choc +0,5kg na metce (co za debil i po kiego do metki ci polecil d-aspartic LOL101) wtedy sie mocno podjarasz, bo poki co duzo gadasz malo robisz, czyli norma u lamusow
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
a Ty warzysz 100kg i jestes njalepszy Nie patrz i nie oceniaj innych tylko patrz na siebie chuderlaku, bo na forum to kozak, a w realu balbys sie w oczy to powiedziec...jesli bys cwiczyl zapasy to szkoda, ze jak jezdzilem na zawody zapasnicze to z Toba nie walczylem ;] i sie nie wymadrzaj tak tu na forum, bo szybko zostaniesz zgaszony.tak zajebista masz diete, ze na ostatnim cyklu masowym z bombką spadłes z wagi
najwieksze leszcze z ciebie lały takze po tej kompromitacji z bomba i 1000-ąc złotowym cyklem z supli zrobiles mistrzostwo swiata
twoja ostatnia diete widze doskonale http://forum-kultury...c/17349-tcniei/ -8-9kg do tyłu na cyklu masowym, na pozostalych forach tak lali że przez chwile topic o tobie pakjerze byl powieszony
zycze powodzenia zeby choc na koncu cyklu masa nie byla mniejsza niz obecnie to bedzie sukces, ale mam nadzieje ze bedzie choc +0,5kg na metce (co za debil i po kiego do metki ci polecil d-aspartic LOL101) wtedy sie mocno podjarasz, bo poki co duzo gadasz malo robisz, czyli norma u lamusow
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz !
http://www.youtube.com/watch?v=doJF8S-UqW8&feature=related
Napisano Ponad rok temu
Szkoda że do Polski dopiero za jakiś czas wejdzie
Co do metki to nie wiadomo co mam zalegały mi dwa opakowania, a co zepsuć się mają to można zjeść ;PP a może akurat klepnie ;P tak że nie przywiązuję dużej wagi do niej ;P storm + d-aspartic i tak zrobi swoje ;]
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz !
http://www.youtube.com/watch?v=doJF8S-UqW8&feature=related
Napisano Ponad rok temu
I pisz mi tu częściej bo ciekaw jestem !
Trzymaj się !
Napisano Ponad rok temu
poza tym nowy xplode to niemal dokladnie to samo co stary tyle ze bez kofeiny
smiech na sali co robi placebo z ludzmi
mister... obesranca to masz w majtkach
Napisano Ponad rok temu
xplode 2.0 od dawna w polsce, ale jak sprzedawca do zestawu dodal mu darmowa probeczke z tekstem ze tego jeszcze w europie nie ma to podniecenie pewnie bylo tak duze ze zapomnial ile hajsu zostawil
i po raz kolejny pokazujesz swoją nie inteligencję, brak kultury, obesrane majty i brak wiedzy
a co do N.O.-Xplode 2.0 to BSN dopiero miesiąc temu go wypuścił więc nie pierdziel że od dawna w Polsce jest
Napisano Ponad rok temu
Wszystko jak najbardziej ok tylko ta "ruska" meta wali po oczach , jak masz jak to zamien to na cos pewnego , np Lyka Labs , Atomic Labs , DB Pharma , Razak ( jeśli jeszcze uda sie go złapać ) celuj w 10mg , 5mg tym bardziej te ruskie cos to nie opłacalny interes A tym animatrix to sie nie trzeba przejmowac bo widac ze jakis obsraniec bez pojęcia lecz na siłe próbuje się wykazać swoja niewiedzą . Niech masa będzie z Tobą !
Z wymienionych tylko dwie ostatnie są b. dobre..
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
xplode 2.0 od dawna w polsce, ale jak sprzedawca do zestawu dodal mu darmowa probeczke z tekstem ze tego jeszcze w europie nie ma to podniecenie pewnie bylo tak duze ze zapomnial ile hajsu zostawil
Idioto jeżeli nie masz bladego pojęcia o tym co piszesz , to najlepiej nie spamuj na tym forum !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
90 musisz być jak nic !
Pozdro