Zapiekana wołowina
Napisano Ponad rok temu
* 500 g wołowiny bez kości
* olej
* 150 g ugotowanego makaronu łazanki
* 1 marchewka
* 5 jajek
* 1 łyżka przyprawy do wołowiny
* sól
* pieprz
Sposób przyrządzania:
Mięso pokroić w kostkę. Oprószyć przyprawą, obsmażyć na oleju, przełożyć do garnka i dusić przez ok. 30 minut. Żaroodporne naczynie wysmarować olejem, ułożyć mięso, makaron i ugotowaną, pokrojoną marchewkę. Jajka roztrzepać, doprawić solą, pieprzem, zalać potrawę. Piec 20 minut w temp. 200°C.
źródło: Ela z Radomia
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Wołowina Al’mette z Aromatycznym Ryżem |
Kuchnia |
|
|
||
Pierść z Kurczaka zapiekana w Papryce |
Kuchnia |
|
|
||
Co lepsze – wołowina czy kurczak? |
Diety |
|
|
||
Zabójcza wołowina! |
Trening dla początkujących |
|
|
||
wołowina w PL |
Inne sporty |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Chińska wołowina na ostro
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Pomoc w ułożeniu diety
- Ponad rok temu
-
Indeks glikemiczny (IG)
EXPERTO - Ponad rok temu
-
Dieta-efekty
- Ponad rok temu
-
Dieta i suplementacja - masa
- Ponad rok temu
-
Dieta na mase, rzeżbę?
- Ponad rok temu
-
Odpowiednia dieta na rzeźbę
- Ponad rok temu
-
Redukcja
- Ponad rok temu
-
Herbata z miodem
- Ponad rok temu
-
Pierwsza dieta
- Ponad rok temu