Cykl dla kolesia
Napisano Ponad rok temu
Waga;80kg
wiek;19
biceps;39
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
on jeszcze nie brał dopiero ma brać... ale ma tylko 7strzałów a własnie dowiedziałem się dokładnie że to jest polska Jelfajesli poczatkujacy to 200 mg co 5 dzien mu wystrczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli 2 fiolki tyg? i jak to co 5dni? to ile conajmniej musi miec z 10?chyba za mało...mosi wiecej kupic prolka jest w 5 ampolkach w jednej jest 100mg
Użytkownik adus405 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
? odp ktośczyli 2 fiolki tyg? i jak to co 5dni? to ile conajmniej musi miec z 10?chyba za mało...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie dla mnie...co do odbloku wiem co to...za koks się nie biore mam dopiero 16lat...pozatym jeśli miał bym cos brac to tylko propa...a nie prolangutana a z koksem mi sie nie spieszy...daje rade bezJASNE ZE ZA MALO I CO ON MU CYKL 7 STRZALOW ROZPISAL TAK ZE MA TO BIC 2 TYG TO WYCHODZI ZE RAPTEM 3 TYG BEDIZE TRWAL CYKL A PROLO ZACZYNA DIZALAC PO 2 DO 3 TYG EH JAKAS LIPA. A poza tym twoj kolega nei ma jezyka tylk osie w twoim imieniu wypowiada cos mi sie wydaje ze to dla ciebie jest cykl i ty kupiles te 7 strzalow ciekawe czy ci odblok sprzedali jesli w ogole wiesz o co chodzi
7 strzalami szkoda sobie tylka zawracac masz 35 w lapie kup sobie kreatyne uloz wlasciwy trening i diete z duza iloscia bialka i rosnij a nei baw sie w cykle z takimi rozmiarami . ciekawe co bedziesz bil jak bedizesz mial 40 cm w lapie i w jakich dawkach skoro juz jedziesz na prolo
prolo to dobry specyfika na mase daje efekty podobne do omy w rozmiarach ale nei napycha tak woda jak oma chociaz i tak na swoj sposob jestes zalany,
Powinno sie go dluzej stosowac nie trzy tyg, a po takim specyfiku powinno zastosowac sie porzadny odblok.