Animal cuts & animal pump
Napisano Ponad rok temu
Wiec mam kilka pytań. Ćwiczyłem ostatnio rok temu przez 7 miesiecy i znowu zabrałem się za treningi ćwiczę dopiero 3 tygodnie, mam domową siłownię (ławeczka, hantelki, łamana itp.). Jak brać Animal cuts i animal pump którą najpierw albo czy mozna je ze sobą łączyć nie wiem czy to mi nie zaszkodzi. Drugie pytanie Czy jest narazie sens brac te odżywki czy powienienem poćwiczyć jeszcze troche dłużej jak tak to ile czasu mniej wiecej albo czy jest sens je brac podczas cwiczen na domowej silowni? Bo narazie nie mam funduszy zapisania sie na normalną siłownie. I trzecie pytanei czy podczas brania tych odżywek przyjmować jakies tabletki osłonowe na żołądek czy coś bo z tego co wiem są one dość mocne.
Dzieki z góry za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
"Kiedy coś sobie obiecujesz, nie możesz się poddać. Gdy jesteś na siłowni musisz wypełnić obietnice jaką sobie złożyłeś. Ludzie, którzy potrafią się motywować w każdej dziedzinie to przeważnie Ci którzy wygrywają."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Wiec mam kilka pytań. Ćwiczyłem ostatnio rok temu przez 7 miesiecy i znowu zabrałem się za treningi ćwiczę dopiero 3 tygodnie, mam domową siłownię (ławeczka, hantelki, łamana itp.). Jak brać Animal cuts i animal pump którą najpierw albo czy mozna je ze sobą łączyć nie wiem czy to mi nie zaszkodzi. Drugie pytanie Czy jest narazie sens brac te odżywki czy powienienem poćwiczyć jeszcze troche dłużej jak tak to ile czasu mniej wiecej albo czy jest sens je brac podczas cwiczen na domowej silowni? Bo narazie nie mam funduszy zapisania sie na normalną siłownie. I trzecie pytanei czy podczas brania tych odżywek przyjmować jakies tabletki osłonowe na żołądek czy coś bo z tego co wiem są one dość mocne.
Dzieki z góry za pomoc.
Animal Cuts rano przed sniadaniem jedna torbe, druga przed treningiem tez najlepiej na pusty zoladek.
Animal PUMP przed treningiem na pusty żoładek i do tego najlepiej jakies mono.
Ja bym nie dawal tego razem CUTS spalacz strasznie mocny PUMP pompa wiec troche to ze soba nie gra.
Moim zdaniem najpierw pompa i masa a pozniej rzezba. Do CUTSA duzo aerobow itppp
Oslonek nie trzeba to tylko odzywki
PZDR