Extreme Napalm
Napisano Ponad rok temu
Rano po przebudzeniu przyjąłem białko (35g) po tym śniadanko jakieś 3 h po tym znowu białko po czym obiad
30min przed treningiem wziąłem ( pierwszy raz ) jedną miarkę napalmu trening no nie powiem pełne skupienie dosyć ciężki pompa była
na treningu wypiłem koło 1.5 l wody ( białko przyjąłem 2 god przed siłką )
po siłce się zaczęło złe samopoczucie zamuła otępienie lekkie zawroty głowy nudności
zjadłem trochę wypiłem herbatkę nawet miętową xD no niestety stan utrzymuje się do teraz ...
moje pytanie :
Miał już ktoś takie objawy
Czym mogą być spowodowane
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
napalm pobudza więc ciśnienie rośnie na siłce czułem się ok po siłce myślę że po prostu ciśnienie spadło i to bardzo stąd działo się ze mną tak źle
wniosek ? mam sobie po prostu po siłce wypić kawę i będzie ok ? do tego troszkę mniej intensywny trening ...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zmierzę ciśnienie przed siłką w czasie i po ...
Napisano Ponad rok temu
dodaj przed treningiem 30g vitargo i po od razu ze stromem 80g powinno pomoc
Napisano Ponad rok temu
bo to gówniane suple zreszta jak wszystko co obecnie robi universal, ja nie wiem dlaczego ludzie sie tymi suplami podniecajaTeż mam nudnośći, zawroty głowy, na cyklu storm+shock. Za dużo nawrzucam do żołądka wszystko sie wymiesza i pewnie dlatego. A shock ma taki ochydny smak, że na samą mysl o nim chce mi sie wymiotować Jakieś 10min po przyjęciu shocka(przetreningowiec) też lekkie otępienie na początku miałem
Napisano Ponad rok temu
Gdybym miał brać opinie z forum na temat supli, to bym zadnego nie kupił, bo nigdy nie jest 100% zadowolenia. Skończe S+S to sam sie przekonam co to jest. Nie wiem jak Ty jesz, ale znajomi też miewają problemy przy braniu odżywekbo to gówniane suple zreszta jak wszystko co obecnie robi universal, ja nie wiem dlaczego ludzie sie tymi suplami podniecaja
Napisano Ponad rok temu
jak kupujesz najtansze suple w swoich kategoriach to sie nie dziw ze to syf i masz problemy zdrowotne po tymGdybym miał brać opinie z forum na temat supli, to bym zadnego nie kupił, bo nigdy nie jest 100% zadowolenia. Skończe S+S to sam sie przekonam co to jest. Nie wiem jak Ty jesz, ale znajomi też miewają problemy przy braniu odżywek
Napisano Ponad rok temu
Od czegoś trzeba zaczynać, nie mam 1000zł na cykl, czy ile tam wg. Ciebie powinno być, skoro 220zł to najtańsze. Zjadłeś więcej, więc lepiej orientujesz sie w tym temacie, a wiadomo, człowiek uczy się na błędach. Nie na każdego działają tak samo poszczególne suplementy, jedni mogą wymiotować, a inni nie mieć żadnych złych objawów po tym samym suplujak kupujesz najtansze suple w swoich kategoriach to sie nie dziw ze to syf i masz problemy zdrowotne po tym
Użytkownik Belial edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Storm jest ok, gorzej z shockiem. Znajomy wymiotował po CP. Jak za dużo nawrzucam do żołądka w krótkim czasie, to nie czuje się najlepiej, ale 2 gumy do żucia miętowe i jest coraz lepiej. Każdy organizm jest inny, więc reakcje mogą być różne. Na szczęście S+S nie jest tragiczny w skutkach.
Alkohol to też środek spożywczy:) Małe dzieci też często wymiotują po jedzeniu, wiem, że to nie ma nic wspólnego z tym tematem, ale reakcje sa różne, więc najlepiej coś próbować na sobie, a nie posiłkowac się opiniamina forach, gdzie żaden produkt nie będzie miał 100% zadowolenia
Napisano Ponad rok temu
Deca Stack
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do moich skutków ubocznych było to spowodowane zbyt ciężkim treningiem ale to fakt na napalmie mogę dokładać co serię więcej i więcej do chwili gdy już naprawdę nie mogę ;]