Skutki zastosowania gazu w realnych sytuacjach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Główne objawy to silne pieczenie skóry i śluzówek, problemy z oddychaniem, łzawienie - generalnie da się przeżyć. Podobno to też kwestia indywidualna.
Wg relacji użytkowników - bo sam nie używałem skuteczne są żele.
Oczywiście najskuteczniejsze gazy mają jednostki policji tłumiące zamieszki - zdaje się że Koreańczycy Płd mają najciekawsze mikstury - ich studenci zadymiarze są twardzi no i oczywiście Rosjanie mają fajne gazy ale tych akurat bym nie używał szczególnie w teatrze Największy problem z gazem na zewnątrz to wiatr, jak nie daj Allah (Jehowa Budda itp) nie w tą stronę wieje to używający dostanie conajmniej taką samą działę jak atakowany - i tutaj sprawdza się żel, albo zbiorniki pod bardzo wysokim ciśnieniem ewentualnie granaty gazowe (fajna rzecz ale niezbyt praktyczna do noszenia w kieszeniach).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem przegiecie w jasny chuj.Pisze na opakowaniu ze to gaz CS a sprzedawczyni pisze ze to gaz OC pieprzowy nie wiem czy ona umie czytac ale kit.zawsze jak zamawialem gaz to przesylka nawet przy czterech byla 9-10 zlotych wiec skad nagle u niej za pobraniem 15 kosztuje??.
Skomentujcie ta aukcje
aha jeszcze jedno gaz ma zasieg do metra czyli pryskac naj;epiej z pol metra a nie tak jak ona pisze 3-4 metrow bo to przesada
Napisano Ponad rok temu
do 1 kg 11 zł
do 2 kg 12,5 zł
A tą tzw. ukryte koszta
Koperta bobelkowa kosztuje w hurcie 50-60 roszy (tyle można uciwie doliczyć do przesyłki), ale 6 zł to już przesada.
Wpłać na konto z pewnością jest taniej.
Napisano Ponad rok temu
jeden gaz wazy okolo 50 g wiec do 9 zlotych powinno byc ale chce zebys skomentowal niezgodnosc etykiety gazu z opisem.
ale dziex ze skomentowales.piatka
Napisano Ponad rok temu
Ja się nie znałem na luxeon 1 i 3Watt to znalałem kogoś kto mi opis zrobił.
Ale wiele osób sprzedaje rzeczy nie miejąc o nich pojęcia albo specjalnie wypisuje bzdury aby tylko sprzedać.
Napisano Ponad rok temu
Widzialem kontur ze sprzedajesz tez tonfy,paralizatory i pioro z gazem.Czemu nie sprzedajesz miotaczy gazu innych?? pozdro kontur i milego dzionka zycze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
właśne 2 dni temu byłem na poligonie gazowym. policyjny gaz łzawiacy działa oczka łzawia pali ryj i gardło jak granat wpadnie pod nogi to nic nie widać ale bez rewelacji tylko człowieka wieksza kurwica strzela i śmierdza ciuchy. :twisted:
wlasnie w tv jak pokazuja zadymy to widac ze kibole odrzucaja te granaty policji i na nixch to nie dziala ja bym chyba wolal zeby policja miala TW 1000 400 ML w sprayu taj co drugi,trzeci policjant zeby mial albo jak strzelaja ze strzelby gladkolufowej pociskami z gazem to powinni pod nogi im strzelac zeby od spodu sie ,,nawachali''a oni strzelaja z gory i kibole se odrzucaja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gaz plazmowy
- Ponad rok temu
-
Broń gazowa - amunicja
- Ponad rok temu
-
"Gaz" a napastnik w okularach
- Ponad rok temu
-
gaz dla kobiet?
- Ponad rok temu
-
H - miotacz gazu
- Ponad rok temu
-
Gazowa jak palna - orzeczenie Sądu Najwyższego
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z przewiezieniem gazu samolotem.
- Ponad rok temu
-
Gaz
- Ponad rok temu
-
Co lepsze (gaz)?
- Ponad rok temu
-
Gaz dla bezpieczenstwa?
- Ponad rok temu