Skutki zastosowania gazu w realnych sytuacjach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I czasem powodują wymioty (doświadczenie kolegi...).Poprawiam sie najskuteczniajsze są gazy cs czyli chemiczne fakt jest nie paraliżuja one że klijent np śpi lub leży bez ruchu ale silnei palą w ryj i duszą tak zaobserwowałem na wrogu
Napisano Ponad rok temu
W usa sa chyba ogolnie dostepne bo wlasnie stamtad sprowadzalem dla siebie :-) .Na rynku cywilnym nie ma gazów paraliżujących.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co, macie sarin?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Lordzie!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tetowałem gaz paraliżujący mojego dziadka w łazience taka kitka 2 x 2 metry. A że nie wiedziałem jak sie tym psika to sobie psikłem prosto w oczy. W kibelku przesiedziałem( dochodziłem do siebie) jakieś 30 minut. NIestety nie wiem co to był za gaz ale naprawde był super.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest sobie naprzykład taki dwupierdzian grochu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos moze wie co nalezy zrobic gdy zostanie sie poczestowanym gazem? Przemyc oczy woda? Czy to cos da?
Nie wiem jak przy gazie ale polecam ta taktyke kiedy ktos sypnie Ci w galy wapnem palonym ;P
Napisano Ponad rok temu
natomiast jeśli masz mało wody a na sobie coś co reaguje z wodą [a do tej pory jesteś jeszcze suchy] to oczywiście lepiej nie rozpoczynać reakcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj juz nie pamietam jaki to byl gaz ale jeden z pierwszych dostepnych na rynku bo byl to poczatek lat dziewiecdziesiatych.
Kotka
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze jak nazwa wszazuje antidog jest na psy.
Dwa skutek uzależniony jest od wiatru.
Trzy. Najlepiej wylot gazy kierować na wysokość klatki piersiowej-szyi gdyż wtedy najwięcej dostanie się go dróg oddechowych.
Cztery pryskanie w twarz jest mało sensowne gdyż oczy nie są organem oddechowym, łzawienie to skutek podrażnienia zatok.
Cztery wszystkie gazy na rynku cywilnym to gazy obezwładniające o krótkim działaniu. Paralisant po francusku znaczy obezwładniający, po użyciu paraliżującego, duszącego lub paraliżująco-duszącego wsadzili by Ciebie w drewniany śpiwór.
Z czystych gazów najskuteczniejszy jest polski gaz policyjny - w takich dość dużych dezodorantach w kolorze granatowo-żółto-pomarańczowym. Niestety ciężko go kupić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jesli chodzi o przemywanie to ZIMNA woda, ustawic sie oczami pod wiatr i przewietrzyc, oczy nie trzec, smarkac i pluc... duzo gazow dziala na sluziwke, inne na skore itp...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gaz plazmowy
- Ponad rok temu
-
Broń gazowa - amunicja
- Ponad rok temu
-
"Gaz" a napastnik w okularach
- Ponad rok temu
-
gaz dla kobiet?
- Ponad rok temu
-
H - miotacz gazu
- Ponad rok temu
-
Gazowa jak palna - orzeczenie Sądu Najwyższego
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z przewiezieniem gazu samolotem.
- Ponad rok temu
-
Gaz
- Ponad rok temu
-
Co lepsze (gaz)?
- Ponad rok temu
-
Gaz dla bezpieczenstwa?
- Ponad rok temu