clonbuterol po raz pierwszy
Napisano Ponad rok temu
Jestem w trakcie robienia superformy na lato, zamierzam spróbować clenbuterol. Mam jednak pewne opory, czy to jakoś negatywnie wpłynie na moją płodność? Nigdzie nie mogę znależć informacji na ten temat. Pomóżcie! Z góry dziękuje
Pozdrawiam cieplutko!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Próbowałam już wielu spalaczy, np.po Clenbutrexin Tr... miałam podobne objawy... no cóż, ale czego my kobiety nie zrobimy zeby pięknie wyglądać )
Raz jeszcze dziękuje za odpowiedz!
Pozdrawiam serdecznie
Napisano Ponad rok temu
Dzięki
Próbowałam już wielu spalaczy, np.po Clenbutrexin Tr... miałam podobne objawy... no cóż, ale czego my kobiety nie zrobimy zeby pięknie wyglądać )
Pozdrawiam serdecznie
ahaa czyli jestes wprawiona w boju juz widze ...heeh . ..j/w ja osobiscie nie polecam no ale jezeli sie zdecydujesz to sie odezwij to poinstruje pozdrówki
Napisano Ponad rok temu
Dzięki
Pozdrawiam serdecznie
no Trec....zostwa clen i zakup sobie animal cuts lubsuper cuts 3
Napisano Ponad rok temu
Xavier! Zaczęłam swoją "przygodę" z clen... wczoraj... Po jednej tabletce narazie, żeby zobaczyć reakcje organizmu itp. No i jest dokładnie tak jak pisałe
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko? czy po tej przerwie 2 dniowej powinnam zacząć brać po 2 tabletki dziennie? I jak dalej, żeby do maksimum wykorzystać działanie clen? Czy w międzyczasie stosować coś jeszcze? JAkieś spalacze, czy może inne suple? Bardzo proszę o radę.
Dzięki!
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
sorki, coś wcisnęłam... no właśnie...to objawy: jakieś niekontrolowane ruchy, drżę cała ;D mięśnie mam strasznie pospinane, szczególnie łydki, no i niestety główka mi pęka! Jutro i pojutrze mam przerwę, a póżniej znowu to samo. Jakoś to zniosę...twardym przecież trzeba być
Mam pytanko? czy po tej przerwie 2 dniowej powinnam zacząć brać po 2 tabletki dziennie? I jak dalej, żeby do maksimum wykorzystać działanie clen? Czy w międzyczasie stosować coś jeszcze? JAkieś spalacze, czy może inne suple? Bardzo proszę o radę.
Dzięki!
POZDRAWIAM
Witam, po jedenej tabletce mialas juz takie skutki uboczne? Chyba wiecej dziala tu wyobraznia niz clenbuterol. Clenbuterolu przeważnie bierzemy stopniowo zwiekszajac dawki, dochodząc do dawki docelowej np 1-2-3-4-5-6-7-8tab/dziennie i tak oceniamy skutki uboczne. Jezeli naprawde odczuwasz w/w skutki to ta substancja nie jest dla Ciebie i zwiekszenie dawki moze prowadzic do powaznych konsekwencji. To nie jest suplement !