Można tak łączyć
Napisano Ponad rok temu
Niewiem czy dobrze mój problem opisze ale spróbuje jak najlepiej wyjaśnia o co mi chodzi. Więc chodzi mi o to czy cały trening można robić w superseriach aby zaoszczędzić na czasie a i przy tym bardziej sie zmęczyć. Np robię 1 serię na biceps i od razu 1 serię na klatkę, minuta odpoczynku i znów. Tylko wyczytałem ze superserie robi sie na mięśnie takie jak biceps i triceps aby krew szybciej krążyła i tak to będzie większą pompa.
Dzięki temu gdy trenowałem normalnie 1 seria i 1,5 minuty odpoczynku to cały trening trwał około 80 minut. A dzięki temu że robię te superserie to w 60 minut sie wyrobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| ANIMAL M STAK | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Chcesz się szybko wyrzeźbić? Jeśli tak ten artykuł jest dla Ciebie - RZEŹBA | Artykuły i Ciekawostki | 
 |   
 | ||
| Taki fajny Seikenowy kozik :) | GALERIA BRONI | 
 |   
 | ||
| Co myślicie o takim zestawie ?? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| A dobrze mu tak | Samoobrona | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Trening na mase Trening na mase- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na mase do sprawdzenia Trening na mase do sprawdzenia- Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy - pomocy ! Plan treningowy - pomocy !- Ponad rok temu 
- 
			 Problem z ułożeniem planu. Problem z ułożeniem planu.- Ponad rok temu 
- 
			 Ktoś pomoże ? Ktoś pomoże ?- Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy Plan treningowy- Ponad rok temu 
- 
			 Najlepsze ćwiczenia na Triceps i Biceps Najlepsze ćwiczenia na Triceps i Biceps- Ponad rok temu 
- 
			 Split do oceny 3 razy w tygodniu Split do oceny 3 razy w tygodniu- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na masę-plan Trening na masę-plan- Ponad rok temu 
- 
			 Ćwiczenia do sprawdzenia i pomoc w wiązaniu ćwiczeń Ćwiczenia do sprawdzenia i pomoc w wiązaniu ćwiczeń- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu