Czy mam dobry trening
Napisano Ponad rok temu
Z pomocą starszych kumpli ułożyłem sobie sam trening by nie leciec na łatwizne
Poniedziałek; klata bicepsy : prosta, pół leżąca, rozpietki, wszystko robie 4 serie 12,10,8,6 czasem jak mam sily to zrobie czwarte cwiczenie 3 serie. Na bica modlitewnik, młoty i sztanga na stojaco
Wtorek: plecy tricpes: wyciskanie w dół za głową, przed głową, scąganie do siebie unoszenie sztangi w pochyleniu. Na tricepsa mam francuskie w lezeniu wyciskanie za głową ( sznurek na maszynie) , hnatelki za głową. Na plecy 4 cwiczenia po 4 serie, na trica 3 cwiczenie po 4 serie kazde 12,10,8,6
środa: barki kapury; robie tutaj barki 4 cwiczenia, kaptury 3 cwiczenia kazde cwiczenie ma 4 serie 12,10,8,6
piątek : przedramie i nogi na nogi 4 cwiczenia na przedramie 3 ćwiczenia owniez kazde ćw. po 4 serie 12,10,8,6 zwiekszam cięzar i odejmuje powturzenia wiadomo
aha i po kazdym treningu jak nie jestem jakos super zmeczony to robie brzuch tak staram sie chodziaz 2 razy w tygodniu jedno cwiczenie po 4 serie
Co sadzicie o treningu. Czy jest zbyt lajtowy czy za mocny. Właśnie skonczylem ogólnorozwojówke, ale ostatnie kilka ładnych lat chodziłem na MMA i jestem przyzwyczajony do wysilku
Co byście dodali, co zmienili czekam na opinie
Czy 4 ćwcizenia na klate i plecy to nie za mało
Czy jak mam taki trening moge robić biceps dwa razy w tygodniu na przyklad w czwartek i poniedzialek ????????????
Napisano Ponad rok temu
do klaty dodalbym skos
w bicepsie pierwsze sztange bym dal
do tricepsa tez 1 cwiczenie, np uginanie ramion na poreczach.
rozpisz te cwiczenia an barki
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
tak w bicepsie sztange robie najpierw tylko tak napisalem
nie mam takiej sily by zrobic samemu uginanie bo za duzo wadze wiec cos innego by sie przydalo
na barki robie ze cisne na siedzaco sztange zza glowa, przed glowa, unosze sztange tak fajnie do siebie w gore i sciagam takie cos nie wiem jak sie nazywa ale dobre cwiczenie
Mam jeszcze w czwartki WF na silowni to tam ostatnio zrobilem 4 cwiczenia na nogi i nie wiedzialem co robic w piatek zamiast nog
Czy moge robic biceps na przyklad w poniedzialek i piątek, jak nogi bede robil na wfach w szkole sumiennie 4 cwiczenia w szkole ????
Bo nie wiem czy mozna bica robic dwa razy po 3 cwiczenia rzecz jasna
Napisano Ponad rok temu
ile wazysz ze nie mozesz ugiac ramion?
i moze z barkow zrob sztanga za glowe a drugie hantle??
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
bicek pierw daj prosta na poczatek tak jak pisal kolega,potem modlitewnik i na koncu mlotki.
Na plecy dodaj ciągi-martwy masz bardzo lekki trening takie jest moje zdanie
wymień wyc za glowę na martwy i w nastepnym tyg odwrotnie.
Napisano Ponad rok temu
Pomogłem? Daj Plusika będę wdzięczny >
Napisano Ponad rok temu
Teraz pytanie czy 4 cwczenia po 4 serie ( 12,10,8,6) na klate barki i plecy to za duzo czy za malo czy srednio ????
To moj drugi miesiac na silowni ale ja jestem wytrzymloscioym sportowcem dzieki tlugoletnim cwiczeniom sztuk walki ????
I co z bicepsem moge go robic dwa razy w tygodniu na przyklad w pon i piatki ????