Skocz do zawartości

Zdjęcie

dobry ten tribulus??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

xawier
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 351 postów
3
Neutralna
  • Staż [miesiące]:15lat
  • Wzrost [cm]:191
  • Biceps [cm] :47
  • Pas [cm]:91
  • Udo [cm]:70
  • Waga [kg]:108

Napisano Ponad rok temu

dobry ten tribulus??
Panowie. . .jedni mówia dobry ,drudzy słaby???....w necie prywatnych opisów o tym mało. . . (.mnie bardziej zainspirowal jako afrodyzjak niz suplemęt {SMILIES_PATH}/lol.gif {SMILIES_PATH}/lol.gif {SMILIES_PATH}/lol.gif) . . . .opiszczie czy zrobil na Was jakies wrazenie bo mam zamiar kupic z ZMA jakas dobra dawke ale sie przekonac nie moge...pozdrawiam
  • 0

MaC406

MaC406

B-52 Stratofortress

• Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3269 postów

Napisano Ponad rok temu

Re: dobry ten tribulus??
Ja gorąco polecam Tribulus. Czuje jego dzialamie po 2tyg i biore wieksza dawke moja waga jest troszke wieksza niz norma przewiduje na moj wzrost. Biore go po kuracji kiedy potrzebujemy naszego wlasnego testosteronu. Napewno dziala jako "afrodyzjak". Ostatnio brałem THE ULTIMATE TRIBULUS & HORNY GOAT WEED 500 i bylem bardzo zadowolny.

xawier
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 351 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja mam pod reka do kupienia Weidera Terrestirs (650mg kapsuła)..waże 115kg ...jak go mam szamac zeby byly efekty ??? dzieki za odp
  • 0

Sarcev
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1008 postów
6
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

myśle że masz odpowiedzni staż {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif wal 2 tabl po posiłku przedtreningowym bo 650 to mała dawka ja brałem tabletki 1000mg.z nutra life a najlepsze by były z vita life tylko że są troszke zanieczyszczne {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
  • 0

MaC406

MaC406

B-52 Stratofortress

• Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3269 postów

Napisano Ponad rok temu

Ja bralem 1500mg przed treningiem i 1500mg po treningu. W dni wolne 1500mg trzy godz po przebudzeniu sie poniewaz rano mamy najwieksze stezenie testy we krwi wiec po co zwiekszac i 1000mg 3 godz przed isciem spac. Takie dawki ja osobiscie stosowalem i bylem zadowlony ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczeni z Tribulusem. Pozdro

Sarcev
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1008 postów
6
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

racja dawki powinno sie stosować do wagi czy jest to glutamina minimum to ok5gr w porcji ale osoba ważąca 90kg już 10gr glutaminy..tak jak w tym tribulusie kolega przy wadze 115kg porcja minimalna to dwie tabletki 650mg ale te dawki mogą ulegać zmianie wpływaja na to różne czynniki...
pozdr.
  • 0

xawier
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 351 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mac mozesz mi napisac ile wazysz ze tak pieknie lykasz tego tribuluska????? {SMILIES_PATH}/eek.gif hiehie ..dzieki panowie za pomoc . .zanim zaczne go lykac pioczekam moze ktos o podobnej wadze sie odezwie co go próbowal.. ..moze jakas srednia wyciagne:). . pozdrawaim.
  • 0

koksik25
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1231 postów
5
Neutralna
  • Staż [miesiące]:od poczatku
  • Wzrost [cm]:183
  • Biceps [cm] :46
  • Klatka piersiowa [cm]:125
  • Pas [cm]:96
  • Przysiad [kg]:nie robie
  • Wyciskanie [kg]:120 serie kiedys wiecej choroba itp
  • Martwy ciąg [kg]:nie robie
  • Waga [kg]:107

Napisano Ponad rok temu

Ja bralem 1500mg przed treningiem i 1500mg po treningu. W dni wolne 1500mg trzy godz po przebudzeniu sie poniewaz rano mamy najwieksze stezenie testy we krwi wiec po co zwiekszac i 1000mg 3 godz przed isciem spac. Takie dawki ja osobiscie stosowalem i bylem zadowlony ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczeni z Tribulusem. Pozdro

jestem za aby poczuc tribulusa nalezy brac troche wieksze dawki niz pisze produceny 1500 jest ok tez bralem(ja i mac to ponad 100kilowcy hyhy)
  • 0

MaC406

MaC406

B-52 Stratofortress

• Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3269 postów

Napisano Ponad rok temu

Mac mozesz mi napisac ile wazysz ze tak pieknie lykasz tego tribuluska????? {SMILIES_PATH}/eek.gif hiehie ..dzieki panowie za pomoc . .zanim zaczne go lykac pioczekam moze ktos o podobnej wadze sie odezwie co go próbowal.. ..moze jakas srednia wyciagne:). . pozdrawaim.

Moja waga to prawie 130kg....

xawier
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 351 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

noo dobra chwali pięty przytyrane {SMILIES_PATH}/biggrin.gif ..pójde na kompromis i zjem 2000mg tego magicznego zielska dziennie i zobaczymy {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif ....gożej jak bedemusial sikac z pozycju schylonej cele dwa miechy i nie przepuszcze najwiekrzej paskudy w miescie:))Yhh ..dzieki za odp ..pozdro {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
  • 0

MaC406

MaC406

B-52 Stratofortress

• Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3269 postów

Napisano Ponad rok temu

noo dobra chwali pięty przytyrane {SMILIES_PATH}/biggrin.gif ..pójde na kompromis i zjem 2000mg tego magicznego zielska dziennie i zobaczymy {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif ....gożej jak bedemusial sikac z pozycju schylonej cele dwa miechy i nie przepuszcze najwiekrzej paskudy w miescie:))Yhh ..dzieki za odp ..pozdro {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif

Dobre {SMILIES_PATH}/biggrin.gif Jeszcze troche przedramsko dowalisz {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif 3maj sie.

MaC406

MaC406

B-52 Stratofortress

• Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3269 postów

Napisano Ponad rok temu

racja dawki powinno sie stosować do wagi czy jest to glutamina minimum to ok5gr w porcji ale osoba ważąca 90kg już 10gr glutaminy..tak jak w tym tribulusie kolega przy wadze 115kg porcja minimalna to dwie tabletki 650mg ale te dawki mogą ulegać zmianie wpływaja na to różne czynniki...
pozdr.

{SMILIES_PATH}/excl.gif RYKO, w/w tekst powiniem widniec w kazdej hurtowni i sklepie z odzywkami. Wiekszosc ludzi stosuje takie same dawki kretyny/hmb/aminokwasow/tribulusow/glutaminy itd przy roznych wymiarach/wagach {SMILIES_PATH}/excl.gif

xawier
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 351 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

...no z przedramieniem pójde jak zły :// . .co tu gadac panowie . .jutro mi przychodzi ten tribulek,konsumuje i za miesiac sie wypowiem juz madzejszy:))//.czuje ze spuchne jak balon {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
  • 0

MaC406

MaC406

B-52 Stratofortress

• Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3269 postów

Napisano Ponad rok temu

...no z przedramieniem pójde jak zły :// . .co tu gadac panowie . .jutro mi przychodzi ten tribulek' date='konsumuje i za miesiac sie wypowiem juz madzejszy:))//.czuje ze spuchne jak balon [img']{SMILIES_PATH}/msn-wink.gif[/img] {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif

Czekamy za opinia. {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif

EXPERTO

EXPERTO
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 14273 postów
  • Zainteresowania:- Śliczne Panny.
    - Przyroda.
    - Kulturystyka.
    - Sztuki Walki.
    - Forum.
    - Samochody.
  • Staż [miesiące]:od 2003
  • Wzrost [cm]:188
  • Waga [kg]:100-102

Napisano Ponad rok temu

A ja polecam zajebisty zestaw:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... nimal.html
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... nimal.html

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.

Sarcev
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1008 postów
6
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

MAC wiekszość ludzi na siłowni z którymi sie spotykam czy ważą 70kg czy 110kg biorą takie same dawki i jemu nie przetłumaczysz bo ci powie:"przecież tak jest napisane na opakowaniu" a potem twierdzi, że zły suplement bo nie działa {SMILIES_PATH}/kwasny.gif
  • 0

MaC406

MaC406

B-52 Stratofortress

• Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3269 postów

Napisano Ponad rok temu

MAC wiekszość ludzi na siłowni z którymi sie spotykam czy ważą 70kg czy 110kg biorą takie same dawki i jemu nie przetłumaczysz bo ci powie:"przecież tak jest napisane na opakowaniu" a potem twierdzi' date=' że zły suplement bo nie działa [img']{SMILIES_PATH}/kwasny.gif[/img]

{SMILIES_PATH}/excl.gif RYKO, zgadzam sie z Toba w 100% {SMILIES_PATH}/excl.gif Tyczy sie to wszytskiego odzywek, suplementow, spozywanych kalorii itd.

xawier
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 351 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

noooo Panowie . .jem 9 dzionek tego zielska 2 razy 1300mg dziennie i oprucz pytostoju narazie czuje jakoby więkrzą chęc do wysiłku ,wiekrza werwe i mniejsze zmeczeenie i troszki problemy ze snem . . .takie moje pierwsze odczucia..pozdrówki
  • 0

xawier
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 351 postów
3
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

noooo panowie powiem Wam szczeze ze malo malo co nie trykało prucz kreatyny to z tribulka jestem zadowolony . . .oczywiscie nie jedlem go samego tylko z delikatna podstawą (bialko ,amino) i czulem wyrazne dzialanie {SMILIES_PATH}/smile.gif przez ta werwe i mniejsze zmeczenie jaki mi dal to zapierdzialalem serie intensywniej ,dokladniej , i z checia sie pociłem i to wlasnie jest jego podstawą dzialania...{SMILIES_PATH}/msn-wink.gif . .ogólnie nie nastawiajcie sia na jakies mega teStosteronowe dzialanie i na 5 kg masy w miesiącu {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif ale na fajny dodatek motywacyjny który polecam {SMILIES_PATH}/smile.gifpozdrawiam i zycze przyrostów
  • 0

han
  • Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tribulus to dobra sprawa.tak jak wyzej pisano (szczególnie po kuracji gdy brakuje własnego teścia) jako afrodyzjak wypas!!! miałem ze stanów tribulus i działał elegancko po około 3 dniach już.stosowałem dawki 2 tabsy jak było napisane i byłem dosc zadowolony,moim zdaniem nie ma co przesadzan na poczatku,wykorzystac działanie i zeby na dłuzej starczy:D. jadłem też formuła men te niebieskie. Chyba są dość mocne bo odbijało mi sie nimi grubo, az z dupy leciały iskry hehe.miałem tylko po nich niemiły problem ze skórą ale szybko wszystko wróciło jak przestałem je brac:D
  • 0