dobry ten tribulus??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem za aby poczuc tribulusa nalezy brac troche wieksze dawki niz pisze produceny 1500 jest ok tez bralem(ja i mac to ponad 100kilowcy hyhy)Ja bralem 1500mg przed treningiem i 1500mg po treningu. W dni wolne 1500mg trzy godz po przebudzeniu sie poniewaz rano mamy najwieksze stezenie testy we krwi wiec po co zwiekszac i 1000mg 3 godz przed isciem spac. Takie dawki ja osobiscie stosowalem i bylem zadowlony ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczeni z Tribulusem. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Mac mozesz mi napisac ile wazysz ze tak pieknie lykasz tego tribuluska????? {SMILIES_PATH}/eek.gif hiehie ..dzieki panowie za pomoc . .zanim zaczne go lykac pioczekam moze ktos o podobnej wadze sie odezwie co go próbowal.. ..moze jakas srednia wyciagne:). . pozdrawaim.
Moja waga to prawie 130kg....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
noo dobra chwali pięty przytyrane {SMILIES_PATH}/biggrin.gif ..pójde na kompromis i zjem 2000mg tego magicznego zielska dziennie i zobaczymy {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif ....gożej jak bedemusial sikac z pozycju schylonej cele dwa miechy i nie przepuszcze najwiekrzej paskudy w miescie:))Yhh ..dzieki za odp ..pozdro {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Dobre {SMILIES_PATH}/biggrin.gif Jeszcze troche przedramsko dowalisz {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif 3maj sie.
Napisano Ponad rok temu
racja dawki powinno sie stosować do wagi czy jest to glutamina minimum to ok5gr w porcji ale osoba ważąca 90kg już 10gr glutaminy..tak jak w tym tribulusie kolega przy wadze 115kg porcja minimalna to dwie tabletki 650mg ale te dawki mogą ulegać zmianie wpływaja na to różne czynniki...
pozdr.
{SMILIES_PATH}/excl.gif RYKO, w/w tekst powiniem widniec w kazdej hurtowni i sklepie z odzywkami. Wiekszosc ludzi stosuje takie same dawki kretyny/hmb/aminokwasow/tribulusow/glutaminy itd przy roznych wymiarach/wagach {SMILIES_PATH}/excl.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...no z przedramieniem pójde jak zły :// . .co tu gadac panowie . .jutro mi przychodzi ten tribulek' date='konsumuje i za miesiac sie wypowiem juz madzejszy:))//.czuje ze spuchne jak balon [img']{SMILIES_PATH}/msn-wink.gif[/img] {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Czekamy za opinia. {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... nimal.html
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... nimal.html
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MAC wiekszość ludzi na siłowni z którymi sie spotykam czy ważą 70kg czy 110kg biorą takie same dawki i jemu nie przetłumaczysz bo ci powie:"przecież tak jest napisane na opakowaniu" a potem twierdzi' date=' że zły suplement bo nie działa [img']{SMILIES_PATH}/kwasny.gif[/img]
{SMILIES_PATH}/excl.gif RYKO, zgadzam sie z Toba w 100% {SMILIES_PATH}/excl.gif Tyczy sie to wszytskiego odzywek, suplementow, spozywanych kalorii itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu