WItam
Szukam spalacza na końcowe docinanie. Aktualnie 11% tłuszczu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co sądzicie o tym spalczu?
Chyba że Johimbinke brać? Co skuteczniej pomoże?
Napisano Ponad rok temu
WItam
Szukam spalacza na końcowe docinanie. Aktualnie 11% tłuszczu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co sądzicie o tym spalczu?
Chyba że Johimbinke brać? Co skuteczniej pomoże?
Napisano Ponad rok temu
Ja kiedyś brałam tego Redox'a tylko nie w wersji Hardcore tylko ten taki normalny.. Ale szczerze mówiąc to dobry spalacz w tej cenie. No i ogólnie ludzie sobie chwalą to cacko. Jednak nie potrafię odpowiedzieć Ci na to pytanie, sam musisz ocenić czy pomoże czy nie. Każdy ma inny organizm i na każdego co innego działa
Warto próbować
.
Z tego co wiem to johimbina jest bardziej skuteczna ale też ma skutki uboczne, zresztą jak każdy ''lepsiejszy'' spalacz
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
W jakim celu miałbyś stosować johimbinę ? Przygotowujesz się do zawodów kulturystycznych ?
Kiedyś znalazłem w necie taką grafikę, która dobrze ilustruje co oznacza poszczególny poziom %BF u mężczyzn:
Na początek użyj tego spalacza z linka, który podałeś, czyli Redox Hardcore i stosuj go zgodnie z instrukcjami dawkowania plus do tego trening siłowy, trening aerobowy, trening interwałowy i dieta z ujemnym bilansem kalorycznym.
Ale o tym pewnie wiesz, bo jeśli udało Ci się zjechać do 11% BF, to musiałeś mieć jako taką dietę.
Tak więc zastanów się czy aby na pewno musisz zjeżdżać do nie wiadomo jak niskiego poziomu BF.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
koniec cyklu |
Dzienniki treningowe |
|
|
||
Imperial Schrade - koniec legendy... |
MAGIA STALI |
|
|
||