Siemka
Chciałbym zapytać jakąś dobrą duszę,aby mi pomogła
A mianowicie mam 190 cm wzrostu,jestem dość wysoki,i mam drobną budowę ciała,moja waga wacha się w granicach 78- a 80kg jak się dobrze najem jestem prawdopodobnie ektomorfikiem,i co zjem to bardzo szybko spalam,i mam bardzo szybki metabolizm
Ćwiczę na jednym planie od 1,5 miesiąca i nie zauważyłem jakichkolwiek zmian w mojej budowie ciała,a jedynie zwiększyła mi się znacząco siła.
I chyba to jest normalne w każdym przypadku,że po 3 serii robię znacząco mniej podciągnięć,robię zazwyczaj od 2-4 minut przerwy po serii.
Nie używam żadnych suplementów,ani żadnych z tego środków,a jedynie Witaminę C
Jaki polecacie trening aby zauważyć jakieś rezultaty w mojej budowie ciała,jestem systematyczny i każdy trening staram się odbywać.Chodzę zazwyczaj 3x w tygodniu,a czasami się zdarza że pójdę 4 razy.
Staram się zjadać te 3,5-4 tysiące kalorii
Mój plan treningu wygląda tak,skromnie
Wpierw Rozgrzewka od 5-10 minut maksymalnie.
-Podciąganie na drążku podchwytem 5-6 serii po 5-6 powtórzeń
-Pompki na szerokość barków 4 serie po 6-7 powtórzeń
-Bench Dipy 3 serie po 10-12 powtórzeń
-Podciąganie nóg do kolan 3 serie po 8 powtórzeń
i końcowe rozciąganie,i po treningu wleci jakiś banan,oraz w czasie treningu
Dodatkowo teraz dodałem do mojego treningu, i wykonuje go tak.
-Podciąganie na drążku nachwytem 5 serii po 4 powtórzenia w wąskim rozstawie,i szerokim.skromnie gdyż nie jestem w stanie więcej zrobić,gdyż ich w ogóle nie robiłem niestety ;d
- Zacząłem robić po kilka dipów,nie wliczam do treningu,gdyż w międzyczasie treningu zrobię może z 2-4 dipów,gdyż wcześniej nie potrafiłem ich zrobić
-Pompki szerokość barków,czasem z większym rozstawem,i może z 2-3 diamentowe
Można powiedzieć że robię bez planu,bo to jest nic prawdopodobnie
Chciałbym wykonywać na 50-60 % intensywności treningu .
Proszę jakąś dobrą osobę o doradzenie w planie treningowym,zależy mi aby w końcu wyglądać normalnie, i abym mógł normalnie chodzić w koszulce niż wstydzić się i chodzić w bluzie w upał ;d
Pozdrawiaam !