Witam jestem Marcin mam 14 lat , 50 kg wagi , 164 wzrostu i chciałbym prosic o jakąs dietę i plan treningowy czas treningu od 30 - do 1.30 h . Dziękuje.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak wyżej. Nikt tu nic nie układa, bo to pracochłonne no i nikt za darmo nie będzie tego robić
 u nas na forum masz wiele pomocnych tematów. Wystarczy wejść w dział  Trening dla początkujących oraz Dieta i tam masz wszystko potrzebne w postach podpiętych. Przeczytaj ułóż wrzuć tu a my ocenimy i naniesiemy poprawki
 u nas na forum masz wiele pomocnych tematów. Wystarczy wejść w dział  Trening dla początkujących oraz Dieta i tam masz wszystko potrzebne w postach podpiętych. Przeczytaj ułóż wrzuć tu a my ocenimy i naniesiemy poprawki  

„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Siemanko witam na forum. 
Mógł bys trochę przybliżyć temat ? 
Jaki sprzęt posiadasz, co wcześniej trenowałeś ? 
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
Napisano Ponad rok temu
Siemanko witam na forum.
Mógł bys trochę przybliżyć temat ?
Jaki sprzęt posiadasz, co wcześniej trenowałeś ?
Mam ciezarki 5 kilowe 1 kilogramowa kule i to tyle. Trenowałem wczesniej przez 4 lata piłke ręczna
Napisano Ponad rok temu
uff baaaardzo jest tego mało  

może treningi z ciężarem własnego ciała ? 

Zapraszam na mój fanpage
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Prosze o pomoc czy dobra dieta jak dla mnie waze 61kg? | Dieta | 
 |   
 | ||
| Serwus dla kazdego | Martial Arts Tricks | 
 |   
 | ||
| Trening FBW dla początkującego | Nastolatek | 
 |   
 | ||
| Redukcja tłuszczu, mocne treningi - co jeść by wspomóc ? | Dieta | 
 |   
 | ||
| Co można jeszcze dołączyć dla poprawienia efektów. | Odżywki i Suplementy | Guest_D_S_* | 
 |   
 | 
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Trening dla początkującego
| Kulturystyka i Fitness → 

Trening dla początkujących → Trening dla 16 letniego chudzielcaNapisany przez , Ponad rok temu  trening dla początkującego i 2 więcej | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Proszę o Pomoc w ułożeniu planu treningowego Proszę o Pomoc w ułożeniu planu treningowego- Ponad rok temu 
- 
			 Trening Push Pull połączony z FBW do oceny Trening Push Pull połączony z FBW do oceny- Ponad rok temu 
- 
			 Proszę o pomoc. Proszę o pomoc.- Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy na masę 80 kg Plan treningowy na masę 80 kg- Ponad rok temu 
- 
			 Początek Początek- Ponad rok temu 
- 
			 Otyły chcę cos z sobą w końcu zrobić pomocy Otyły chcę cos z sobą w końcu zrobić pomocy- Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy - po ogólnorozwojówce Plan treningowy - po ogólnorozwojówce- Ponad rok temu 
- 
			 Plan treningowy w czterch ścianach Plan treningowy w czterch ścianach- Ponad rok temu 
- 
			 Prosba o interpretacje dwoch cwiczen Prosba o interpretacje dwoch cwiczen- Ponad rok temu 
- 
			 Jak zacząć Jak zacząć- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu