Tak więc efekty są świetne Nie liczę, wszystko na oko. Kaloryczność jest dużo niższa niż liczyły mi aplikacje, ale ja się właśnie najadam i czuję dobrze przy skromnej diecie, bo zawsze tak jadłam. Te 2100 to było przeggięcie. Ciągle byłam pełna, ciężka, do porzygu. I tak mocno się ruszyło, dużo zeszło i w końcu nie mam doła każdego dnia, że znowu muszę jeść
Problem z doborem diety na redukcji
Napisano Ponad rok temu
Tak więc efekty są świetne Nie liczę, wszystko na oko. Kaloryczność jest dużo niższa niż liczyły mi aplikacje, ale ja się właśnie najadam i czuję dobrze przy skromnej diecie, bo zawsze tak jadłam. Te 2100 to było przeggięcie. Ciągle byłam pełna, ciężka, do porzygu. I tak mocno się ruszyło, dużo zeszło i w końcu nie mam doła każdego dnia, że znowu muszę jeść
Wrzuć fotki, z chęcią zobaczę te świetne efekty
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Zdjęcie 4 miesiące po cesarce i zdjęcie 4kg temu Kolejne wrzucę za kilka dni.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Zdjęcie 4 miesiące po cesarce i zdjęcie 4kg temu Kolejne wrzucę za kilka dni.
WOW brawo! Mogę powiedzieć wprost, że jestem dumny bo różnica jest naprawdę kolosalna Trzymam kciuki i czekamy na więcej.
Załóż dziennik treningowy
Napisano Ponad rok temu
Ramiona
No różnica jest i od razu widać ile pracy to kosztuje,więc teraz dociśnij do końca!
Ja jednak chciałbym nieco ponarzekać bo zdjęcią spróbuj chociaż robić w takiej samej pozie, nie wspominając o garderobie, jeśli już je robisz
is where you're not"
Mark Bell
Napisano Ponad rok temu
Oj tak, teraz jest jeszcze znaczniejsza, wszystko na mnie wisi Nie odpuszczam, nawet nie jem już nic a nic słodyczy i zero cukru Hehe. Nie do końca wierzę w wagę, ale jest -12kg
bieniek fotki są tylko dla mnie, więc nie potrzebuję tych samych ciuchów i poz, bo ja widzę różnicę A ciuchy są już za duże o 2 rozmiary, nie noszę ich, tylko koszulki Mam w innych pozach i podobnych ciuchach, ale nie nadawały się do publikacji
Co do ramion - ja jestem szerokoramienna niestety i zawsze są dość potężne, teraz również.
Napisano Ponad rok temu
Ramiona rzeczywiście spore jak na kobietę, ale potraktuj to jako atut - masz świetne pole do popisu by nieźle rozbudować naramienne.
Nie przestawaj tylko działaj dalej!
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście jak jestem szczupła jest ok, po prostu nie mam wąskich i opadających ramion, ale jak puchnę to idzie mi mocno jak widać w łapy.
Waga dziś pokazała 14kg na minusie od kwietnia ;D
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj by w odpowiednim momencie skończyć odchudzanie, wszystko kontroluj i rób przede wszystkim z głową
Napisano Ponad rok temu
Powiem Ci, że ja właśnie się nie odchudzam. Tzn., jem tak jak na co dzień, bo ja nie jadam dużo. Po prostu wywaliłam zbędne produkty i ograniczam się przy słodkościach i nabiale, który zawsze towarzyszył mi w dużych ilościach. Także to nie jest odchudzanie i w ten sposób raczej moge żyć cały czas? Kiedyś tak właśnie funkcjonowałam, z tym że używałam cukier, jadłam słodycze i produkty, których teraz unikam.
Tak więc jak dojdę do wyjściowej wagi to będę jadła "normalnie", jak wcześniej