Witam, postanowiłem iż założę konto na jakimś forum gdzie dowiem się co i jak stosować. Wiem wiem ze same suple/sterydy nic mi nie dają wiec jestem tez przed zakupem własnej malej siłowni:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wydaje mi się, by zgubić te zbędne kg i wyrobić jakaś spoko formę ( bo teraz to wstyd pokazać się na siłowni) wystarczy. Chciałbym porady na temacik spalaczy tłuszczu oraz jakiś wspomagaczy co do wyrabiania mięśni. Moge nawet robić przysłowiowy durszlak z d*py, byle by działało A co do siłowni, podałem taka ławeczkę+ jeżdżę na rowerze ( ew. mogę zacząć biegać..)
Co do drążka do podciągania, bramy do martwego- zrobię to sam aczkolwiek mogę kupić.
Waga 90kg
Wzrost: 176cm
czy kiedy coś tam dźwigałem? pracuje fizycznie, w domu tez roboty nie ubywa. Nigdy jednak jakoś mocno się nie fascynowałem siłownia, ba nawet kiedy to tam coś w stodole u kuzyna i tyle.
Jeśli chodzi o wiek, 19lat niedługo 20 Nie chodzi mi tez o bóg wie jaka sylwetkę, tylko schudnac do odpowiednich kg co do wzrostu i iść później w siłę.
Nie chce planu..tylko porad co do supli/sterydów or wyboru sprzętu do początkowego wyrobienia sylwetki.