Witam mam 19 lat, ważę 59 kilogramów, wzrost 175 cm, lekka niedowaga . Chciałbym przytyć przy czym obliczyłem sobie dzienne zapotrzebowanie kcal i wynosi około 3400kcal. Chciałbym dowiedzieć się ile muszę przeznaczyć na białka, węglowodany, tłuszcze , ile posiłków dziennie jeść i jak rozłożyć na poszczególne posiłki (kcal) , mogę jeść wszystko  nie mam uczulenia na nic
 nie mam uczulenia na nic  Proszę o Pomoc .
 Proszę o Pomoc .

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wilusek, temat początków i pierwszych kroków w diecie był wielokrotnie wałkowany na forum. Zapraszam do sprawdzenia podwieszonych wątków w tym dziale, gdzie czarno na białym, zostały wyłożone wszystkie niezbędne informacje do zrozumienia idei zdrowego odżywiania oraz przyswojenia najważniejszych zasad.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pierwsze kroki | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Poznaj wady i zalety diety wegetariańskiej! | Diety | 
 |   
 | ||
| Plan ogólnorozwojowych ćwiczeń + jakieś porady co do diety | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Cztery najlepsze suplementy diety | Suplementy | 
 |   
 | ||
| Testuje własne plany treningowe oparte na różnych metodach treningowych. Pierwsze kroki na siłowni po Powrocie | Dzienniki treningowe | 
 |   
 | 
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Dieta
| Kulturystyka i Fitness → 

Odżywki i Suplementy → Bio Życie - Suplementy DietyNapisany przez , 6 miesięcy temu  Polska, Dieta, Fitness, Gym i 3 więcej | 
 |   
 | ||

Zdrowie i Medycyna → Kawa, Cappuccino dla zdrowiaNapisany przez , Ponad rok temu  odchudzanie, kawa, cappuccino i 3 więcej | 
 |   
 | ||

Dieta → Rozpisanie diety- kogo wybracNapisany przez , Ponad rok temu  dieta, trener, polecenie i 2 więcej | 
 |   
 | ||

Artykuły i Ciekawostki → 

Porady Trenerów → Skuteczność diet i planów treningowychNapisany przez , Ponad rok temu  dieta, trening, trener i 7 więcej | 
 |   
 | ||

Artykuły i Ciekawostki → 

Porady Trenerów → Trening na koniec dniaNapisany przez , Ponad rok temu  trening, trening personalny i 8 więcej | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Batony wysokobiałkowe z oziway .,,, Batony wysokobiałkowe z oziway .,,,Max333 - Ponad rok temu 
- 
			 Dieta przy masie i lekkiej redukcji Dieta przy masie i lekkiej redukcji- Ponad rok temu 
- 
			 Dalej REEDUKCJA czy juz MASA ? Dalej REEDUKCJA czy juz MASA ?- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta, a praca w systemie 3 zmianowym Dieta, a praca w systemie 3 zmianowym- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta na przyrost masy u kobiety Dieta na przyrost masy u kobiety- Ponad rok temu 
- 
			 Kalulator kcal/warotści Kalulator kcal/warotści- Ponad rok temu 
- 
			 Ilość posiłków na redukcji Ilość posiłków na redukcji- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta Dieta- Ponad rok temu 
- 

- 
			 Typowy obiad co mogę jeść ? Typowy obiad co mogę jeść ?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu