Polecicie jakieś produkty/dania wysoko węglowodanowe które nie napychają? jestem typowym ekto mam do zjedzenia prawie 500 węgli i w założeniu ok 4000kcal i trudno jest to uzupełnić, co mysliście o carbo przed treningiem i po?

Napisano Ponad rok temu
Witaj
Hmm.. z tych zdrowszych polecam owoce, ziemniaki może..  ale dla Twojego dobra nie jedz tyle węgli  jak nie potrafisz zjeść 500g to zjedz 300g a te 200g dodaj ze zdrowych tłuszczy.
 jak nie potrafisz zjeść 500g to zjedz 300g a te 200g dodaj ze zdrowych tłuszczy. 
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Też jestem zdania, że przesadne pakowanie w siebie węglowodanów może być niedobre w skutkach. Nadmierna ilość węgli może poskutkować spowolnieniem trawienia, a także problemami jak wzdęcia czy częste gazy. Lepiej zawsze dążyć do wypośrodkowania swoich makrosów.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Magnez – zapotrzebowanie, niedobory i źródła pokarmowe | Artykuły i Ciekawostki | 
 |   
 | ||
| Głównym źródłem węglowodanów w Waszym obiadku jest??? | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Ile bialka, weglowodanow, tluszczu jest w...? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| odzywki białekowe czy węglowodanowe?? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Kreatyna Olimp + _______ ?Pierwszy cykl, pomoc przy wyborze węglowodanów i pare innych pytan.... | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | 
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: węglowodany
| Inne sporty → 

Street Workout i Kalistenika → Białko + węglowodanyNapisany przez , Ponad rok temu  białko, węglowodany, cukier i 3 więcej | 
 |   
 | ||
| Kulturystyka i Fitness → 

Artykuły i Ciekawostki → 

Diety → Master na więcej mięśni i mniej tłuszczuNapisany przez , Ponad rok temu  c3g, insulina, węglowodany i 7 więcej | 
 |   
 | ||
|  | Kulturystyka i Fitness → 

Dieta → [ARTYKUŁ] PRZEWODNIK PO KETOZIENapisany przez , Ponad rok temu  dieta, ketoza, ketogenna, tłuszcz i 2 więcej | 
 | ![[ARTYKUŁ] PRZEWODNIK PO KETOZIE - ostatni post przez aniajlover](http://www.forum-kulturystyka.pl/uploads/profile/photo-thumb-83580.jpg?_r=1541838923)  
 | |

Odżywki i Suplementy → Odżywki na masę: jakie brać, kiedy brać i ile braćNapisany przez , Ponad rok temu  masa, odżywki, bulk, węglowodany i 5 więcej | 
 |   
 | ||

Trening dla początkujących → Rozkład markoskładikówNapisany przez , Ponad rok temu  makroskładniki, węglowodany i 1 więcej | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Zmiana Posiłku Zmiana Posiłku- Ponad rok temu 
- 
			 Trochę wyższe tłuszcze kosztem węgli Trochę wyższe tłuszcze kosztem węgli- Ponad rok temu 
- 
			 Za dużo węglowodanów-tradzik? Za dużo węglowodanów-tradzik?- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta od FabrykaSily.pl-rozmowa z ekspertem...czy ktos to rozumie? Dieta od FabrykaSily.pl-rozmowa z ekspertem...czy ktos to rozumie?- Ponad rok temu 
- 
			 Zaburzenia odżywiania Zaburzenia odżywiania- Ponad rok temu 
- 
			 Tłuszcze plus węgle plus białko Tłuszcze plus węgle plus białko- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta do oceny Dieta do oceny- Ponad rok temu 
- 
			 Układanie diety Układanie diety- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta na masę Dieta na masę- Ponad rok temu 
- 
			 Czy taka dieta ujdzie? Czy taka dieta ujdzie?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu