4000 kal waga 83 Kg ile obciąć + pamięć mięśniowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój DT #BedeBestia http://www.fabrykasily.pl/topic/115291-dt-bedebestia-street-workout
Napisano Ponad rok temu
ogólnie zgłupiałem , kilka osób poradziło mi zredukowanie tkanki tłuszczowej i że będzie to lepsze inż masa. Zauważyłem że przytyłem jakieś 3 kilogramy w tydzień wydaje mi się to trochę za dużo. Zjadę chyba do 2500 kcal , zrzucę nadwagę i wystartuję z masą dopiero gdzieś początkiem lutego może uda się wrócić do formy z przed 3 lat
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli mogę coś dodać, poleciłbym pojechać miesiąc na swoim typowym zapotrzebowaniu aby wyregulować organizm i osiągnąć pułap wyjściowy Z tego zrobić redu tkanki tłuszczowej, a następnie znowu trochę nadbudować (kaloryka dobowa będzie zupełnie inna) i wówczas zrobić solidną masę .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
To też dobry pomysł, trochę spadł mi apetyt przez ostatnie 2 dni, ogólnie i tak wywaliłem trochę węgli o jakieś 30-40% bo nie widze sensu jechać na tak dużym plusie ,. Z jednego bardziej złożonego wzoru wyszło mi jakieś 2700 zapotrzebowania , wydaje mi się że to trochę za dużo. Jak trenowałem i robiłem redukcje to moje zero wychodziło gdzieś na poziomie 2200-2400 , bo przy tym bilansie warząc tez 84-80 kg i przy 4 treningach siłowych i 2-3 sesjach cardio spadałem pomalutku z wagi . No i więcej mięśnia było wtedy i rozpędzony metabolizm, więc po ucinam trochę , a większość kalorii przeniosę na rano i około treningowo, po za dniem nie treningowym będę jadł 50% węgli wieczorem bo wydaje mi się to bez sensu takie ładowanie na noc, może coś się ruszy mięsnia na + albo siła pójdzie, bo też po powrocie na siłownię po tylu latach nie chce mi się tak na prawde trenować siłowo i jeszcze cardnio robić nie ten poziom motywacji hehe
Napisano Ponad rok temu
Jak trenowałem i robiłem redukcje to moje zero wychodziło gdzieś na poziomie 2200-2400 , bo przy tym bilansie warząc tez 84-80 kg i przy 4 treningach siłowych i 2-3 sesjach cardio spadałem pomalutku z wagi . No i więcej mięśnia było wtedy i rozpędzony metabolizm,
Sam widzisz, że o wiele lepiej robić coś w zgodzie z samym sobą i nie walczyć na siłę Jestem od zawsze zdania, że dieta oraz treningi mają być przyjemnością i to my rządzimy nimi. Nie odwrotnie Co więcej, mam taki pogląd iż o wiele większe efekty daje powolna i rozciągnięta w czasie redukcja niż szybkie katowanie się oraz nadmierna redukcja. Przede wszystkim efekty są lepsze jakościowo .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ