Witam,
KOBIETA
WAGA: ok.65-68kg
WZROST: 164cm
WYMIARY:
-Udo: 60cm
-Talia: 80cm
-Biodra: 96cm
STAŻ TRENINGOWY: bieganie, siłownia 2lata
CEL SUPLEMENTACJI: redukcja wagi do 58kg
DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: cykle na Thermo Speed Hardcore+ L. Carnityna
KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI: 80-120zł
TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): tendencja do tycia, budowa "grube kości"
Dieta: Nie stosuję rygorystycznej diety, ale limit kcal na dzień to 1500-1800kcal.
Trening: Siłownia 3-4razy w tygodniu, do tego basen, rolki, nurkowanie itp 1-2 razy w tygodniu po około 1-2h.
Pytanie:
Po wzięciu 2 cykli z przerwami pomiędzy nimi spaliłam 10kg/1rok. Jednak muszę go zmienić ponieważ od niedawna zauważyłam, że wzmaga mi się apetyt oraz czuję się po nim słabo.
Potrzebuję spalacza, który pozwoli mi schudnąć jeszcze 8-10kg ponieważ waga stoi, bądź rośnie przez zaburzenia z metabolizmem.
Czy warto brać spalacze typowo dla kobiet np: nutrex lipo 6 black hers concentrate, 7 NUTRITION - Jungle Girl Burner - 120caps.
Czy lepiej postawić na coś mocniejszego w większych dawkach: Nutrex lipo 6 black, Dorian Yates - Black Bombs, THERMADEX V2 60 KAPS
Niestety nie znam się na tym, a nie chciałabym sobie zaszkodzić.
Biorę tabletki antykoncepcyjne i nie chciałabym, żeby produkt obniżył ich skuteczność.
Pozdrawiam Magda
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html