Witam chce kupic kreatyne monohydrat ale nie wiem jaka Olimp , vitalmax chyba ze polecacie cos lepszego.
Jaka Kreatyne Wybrac Olimp,Vitalmax
Napisano Ponad rok temu
Siema. Jeżeli chodzi o Kreatyne, to już dawno stwierdzono, że nie ma to zbytnio znaczenia. Każda renomowana firma wytwarza bardzo dobrą kreatynę i zasada działania jej jest taka sama niezależnie skąd weźmiesz.
Ja stosuję suplementy firmy Scitec Nutrition, w przypadku kreatyny to od roku biorę przed i po treningu 100% Creatine Monohydrate i jestem zadowolony. Cena jest śmiesznie mała, a suplement spełnia swoją rolę w 100%. Nie doszukuj się kreatyny, która zrobi za Ciebie większą robotę. To tylko dodatek ! Pamiętaj
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...e-500g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem zadowolony z vitalmaxa więc i śmiało mogę polecić, aczkolwiek jw kreatyny raczej każda dobra więc sugerowałbym się ceną.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za odp. Mam jeszcze pytanie, tak poza tym cwicze od 16 roku nieregularnie teraz mam 25 po 9 latach rzuciłem palenie przybrałem masy z 65 do 80KG wzrost 178 zaznaczam ze nigdy nie bralem supli, niewiem czy może się nie spiesze z ta kreatyna co radzicie w takiej sytuacji? diety konkretnej nie mam nie upycham się tez niewiadomo czym nie miałem okazji cwiczyc z kims bardziej doświadczonym przeważnie co 3 dzień robie przerwę na jeden dzien podnoszę hantle 10kg na biceps 15razy seri 8 na triceps 10razy 6 seri ta sama waga pompki 12razy 8seri cwiczenie ze sztanga za szyje 18kg 14razy 8seri. Niewiem czy może cos zle nie robie jeżeli chodzi o pory cwiczzen nie sa takie same pracuje także roznie bywa. Niechce rzeźby bo na to nie znajde czasu a tu wiem ze trzeba uwazac na diete i niezle cwiczyc chce trochę miesni przybrać obecnie mam 33cm w biceps mysle ze zadowalające będzie 36 w klatce 105 i mam jeszcze jeden problem miałem reke zlamana i w lewej rece mam o 1cm mnie w bicepsie czyli 32 od miesiąca cwicze regularnie dopiero niedawno zauwazylem roznice wcześniej nie miezylem cwicze zdecydowanie więcej na lewa reke to chyba jedyna opcja? Dzieki za odp i sory za taka rozpiske ale nie wiem od czego zacząć
Napisano Ponad rok temu
Tam napisałem w bicepsie mam 33 na luzie bez napięcia w sumie niewiem czy 36 to będzie zadowalające wiadomo człowiek cwiczy i patrzy to się chce więcej. w każdym razie zaczynam od miesiąca cwiczyc regularnie i na pewno nie stane w miejscu jeżeli chodzi o diete to najlepiej dietetyk?? a ćwiczenia takie jakie robie jest ok czy może cos zmienić się przejść na silke i pogadać z trenerem a jeżeli chodzi o pompki to robie na kostkach.
Napisano Ponad rok temu
a i zapomnialem dodac ze oczywiscie wszystkich tych cwiczen nie wykonuje na raz zmieniam i po 2 cwiczenia dziennie biceps z tricepsem na drugi dzien klatka z barkami nie oczekuje efektow duzych po krotkim okresie cwiczen ale i oczywiscie nie mowie ze mogly by byc wieksze dlatego daradzcie mi czy trening ktory wykonuje to cczy nie za slaby.
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli już wybrałeś tzn split to możesz podzielić to w następujący sposób.
mniej wiecej podobnie do Twojego
Klatka/barki
biceps/triceps
Plecy
Nogi
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
W przypadku monohydratu nie to tak naprawdę znaczenia na jaką firmę się zdecydujesz. Co innego staki kreatynowe, tutaj z pewnością wybrałbym sprawdzone produktu które od dawna są polecane przez ćwiczących. Mowa tu między innymi o BSN Nitrix, Olimp Creatine Xplode czy Universal Storm.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Co do kreatyny to mi najlepiej wchodzi Olimp (tutaj mają sporo róznych typów, w tym steki – odzywki-olimp.pl). Ogólnie dużo ludzi u nas na siłowni jedzie na Olimpie i jeszcze nie słyszałem żeby ktoś narzekał.