Waga 74 kg. Wzrost 185 20 lat
Użytkownik Mateusz199523 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Mateusz199523 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na zdjęciu nic nie widać.
Co rozumiesz pod pojęciem "trening dynamiczny"?
Z supli jedynie kreatyne mogę polecić, reszta po prostu nie działa, no i oczywiście jeszcze białko/gainer wg braków w diecie.
Dieta odwiedź odpowiedni dział, tam masz wszystko w podwiszonych.
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich. Koledzy mam do was pytanko korzystał ktoś z planów treningowych oraz diet które można zakupić na Fabryce siły? Pytam, gdyż mam ochotę skorzystać z takiej opcji. Proszę Was o opinie w szczególności osoby, które zakupiły takie plany i regularnie ćwiczą trzymając się ( w miarę możliwości) sporządzonej diety. Jakie są Wasze opinie i sugestie? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
szkoda kasy na kupowanie diet w internecie, lepiej już spróbować ułożyć samemu tu na forum a każdy ci pomoże, albo jeszcze jedna dieta ... konsultacja z dietetykiem która sie na 99% bardziej opłaci .
PS: zły dział
Napisano Ponad rok temu
szkoda kasy na kupowanie diet w internecie, lepiej już spróbować ułożyć samemu tu na forum a każdy ci pomoże, albo jeszcze jedna dieta ... konsultacja z dietetykiem która sie na 99% bardziej opłaci .
PS: zły dział
A moim zdaniem wcale nie szkoda pieniędzy na zakup diety przez Internet. Jeśli kupuje się w odpowiednim miejscu to dieta jest tak samo dobra jak ta ułożona przez dietetyka na spotkaniu w cztery oczy. Ma nawet przewagę, bo jest tańsza. Sama stosuję dietę, którą dostałam przy zakupie spalacza tłuszczu Trizer. Dieta jest bardzo dobrze skonstruowana i jest przede wszystkim stworzona indywidualnie dla mnie. Zanim ją otrzymałam musiałam uzupełnić obszerną ankietę, aby specjaliści mogli stworzyć dobrze dobraną dietę dla mnie.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pomocy |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Witam potrzebuje pomocy jak łączyć moje suplementy |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||