Cześć.
Pytanie jak w temacie. Czy mogę przyjąć razem kreatynę i bcaa po treningu w jednym szejkerze?
I przy okazji co sądzicie o zestawie BSN Amino x + ActivLab - Creatine Powder Super?
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-x-1010g,p.html
Napisano Ponad rok temu
Cześć.
Pytanie jak w temacie. Czy mogę przyjąć razem kreatynę i bcaa po treningu w jednym szejkerze?
I przy okazji co sądzicie o zestawie BSN Amino x + ActivLab - Creatine Powder Super?
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-x-1010g,p.html
Napisano Ponad rok temu
Możesz, a czykolwiek
ja, bym Bcaa z Woda podczas treningu pił, a Krete po treningu..
Napisano Ponad rok temu
BCAA też ma słabą rozpuszczalność ja BCAA i kreatynę miarką wsypuję do buzi i zapijam wodą
Wtedy jest pewność że wszystko masz w ,,środku'' a nie na ściankach szejkera
Napisano Ponad rok temu
Kiedy stosowałem bcaa w szejkerze sporo zostawało na dnie słaba rozpuszczalność. Najlepiej zrobić jak pisze Mateusz do buzi i przepić wodą ![]()
"Nie ważne kim byłeś liczy się to kim jesteś a najważniejszym jest kim będziesz jutro"
Zapraszam do Polubienia Strony - Filmy/Muzyka/Motywacja/Treningi/Dieta
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chcę zaczynać juz nowego tematu, a czy w dni nietreningowe też biorę bcaa? kupiłam jakis czas temu
5 fit energy + bcaa,ale teraz już na poważnie biorę się za to wszystko. Doczytałam się, ze na czczo sie bierze w dni nietreningowe, to prawda?
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem bcaa tylko okołotreningowo. W DNT nie ma większego sensu.
Napisano Ponad rok temu
Niczym nie szkodzi taka mieszanka. Dużo stacków masz właśnie na bazie kreatyny i bcaa. Moim zdaniem śmiało możesz walić 5g kreatyny przed i po treningu a bcaa 1g na 10 kg masy ciała, podzielona dawka przed i po treningu.
Napisano Ponad rok temu
Kiedy stosowałem bcaa w szejkerze sporo zostawało na dnie słaba rozpuszczalność.
Wszystko zależy od producenta - osobiście zawsze wybieram BCAA gdzie nie ma problemu z rozpuszczalnością i nie występuje osad. Co do pytania z tematu, proponuję iść za radą Haroldka czyli BCAA okołotreningowo, a kreatynę przed i po treningu.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Wszystko zależy od producenta - osobiście zawsze wybieram BCAA gdzie nie ma problemu z rozpuszczalnością i nie występuje osad. Co do pytania z tematu, proponuję iść za radą Haroldka czyli BCAA okołotreningowo, a kreatynę przed i po treningu.
Rozpuszczalność nie wiem czy jest dobrym wyznacznikiem. Leucyna nigdy się dobrze nie rozpuści.
Napisano Ponad rok temu
Raczej jest, przykładem może być czysta Leucyna z firmy MAN czy wiele popularnych odżywek aminokwasowych typu Amino X czy Aminolift które rozpuszczają się aniżeli jedno z najpopularniejszych BCAA w Polsce
Kwestia jakości wykonania produktu.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe. Może o rozdrobnienie chodzi? Z drugiej strony nigdy nie wiadomo co jest w puszce XD
A przez przypadek nie chodzi Ci o tą fermentowaną leucynę MAN ? Może sam kiedyś spróbuje ![]()
Napisano Ponad rok temu
Pytanie do luk841 - aktualnie masz zamiar robić masę, czy redukcję ?
Bo jeśli masę, to BCAA są Ci do niczego nie potrzebne, za to jeśli redukcję, to są bardzo potrzebne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przede wszystkim aby budować masę musiałbyś wejść na dodatni bilans kaloryczny.
Dlaczego chcesz nabrać centymetrów tylko w klacie i rękach ? Trenuj całe ciało, czyli nogi, plecy, klatkę, barki, triceps, przedramiona i brzuch - ze szczególnym naciskiem na nogi i plecy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe. Może o rozdrobnienie chodzi? Z drugiej strony nigdy nie wiadomo co jest w puszce XD
A przez przypadek nie chodzi Ci o tą fermentowaną leucynę MAN ? Może sam kiedyś spróbuje
Bardzo możliwe, że kwestia rozpuszczalności leży po stronie rozdrobnienia i to właśnie ona wpływa na ostateczną formę preparatu. Co do produktu firmy MAN, tak to chodzi o tę leucynę i szczerze powiedziawszy polecam. Stosowałem na masówce i byłem bardzo zadowolony.
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
proca dawida, ktoś ćwiczy? |
WALKA NOŻEM, BROŃ |
|
|
||
co sądzicie o Efektach Boldenonu... I czy ma jakieś poważne wady |
Sterydy i Prohormony |
|
|