Witam
Użytkownik kuba3118 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
Napisano Ponad rok temu
Serek wiejski, kiwi, płatki, orzechy, odrobina rodzynek.
Dobierasz tak aby wyszła odpowiednia ilość zapotrzebowania kalorycznego.
Napisano Ponad rok temu
Dobierasz tak aby wyszła odpowiednia ilość zapotrzebowania kalorycznego.
W sumie serek wiejski z np. orzechami to nie glupi pomysl. Jezeli chodzi o platki to o jaki rodzaj dokladnie ? bo jak owsiane to troche kicha ale dzieki wielkie za pomoc. A co do mielonych to rozumiem ze na redukcji moge zastapic nimi piers z kurczaka ?
Napisano Ponad rok temu
Tak możesz zastąpić kurczakiem .
Owsiane są najbardziej pełnowartościowe. Moga być jaglane, ryżowe.
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj może suchych płatków ryżowych z dodatkami takimi jak morela, śliwka, migdały, siemię lniane i ewentualnie miód do smaku. Moim zdaniem płatki ryżowe należą do jednych z lepszych. Tylko płatki ryżowe musisz zalać wrzątkiem, bo na zimno ciężko je zjeść. Od kiedy się odchudzam, biorę www.trizer.pl i ćwiczę to na śniadanie jem je wymiennie z płatkami owsianymi. Biorąc suplement łatwiej mi schudnąć i lepiej mi będzie zbudować sylwetkę. Już przez miesiąc udało mi się pozbyć dwóch kilogramów. Jest to też zasługa diety, którą łatwiej mi utrzymać. Pamiętaj tylko by nie jeść codziennie na śniadanie tego samego, bo Ci zbrzydnie. Zmieniaj chociażby dodatki, które pozwolą uzyskać inny smak.
Napisano Ponad rok temu
Ja na drugie śniadanie jem twaróg z jakimiś warzywami, pestkami albo ziarnami.
Napisano Ponad rok temu
Ja na drugie śniadanie jem twaróg z jakimiś warzywami, pestkami albo ziarnami.
A dokladniej jakie sa to warzywa, pestki i ziarna ?
Napisano Ponad rok temu
ja mam siemie lniane, słonecznik.
Napisano Ponad rok temu
O tak to jest bardzo dobry sposób na szybki i dobry posiłek Osobiście reflektuję wymieszanie z wieloziarnistymi płatkami, orzechami nerkowca/włoskimi, kiwi, ananasem, siemieniem lnianym oraz otrębami - tutaj dowolność, obecnie stosuje owsiane i orkiszowe. Ostatnio próbowałem otręby z aronią/śliwką/żurawiną w formie granulatu - MEGA !. Zamiast płatków owsianych możesz wykorzystać płatki gryczane, jaglane czy ryżowe. Są równie dobre co popularna owsianka . Co do nasion i pestek polecam natomiast słonecznik, pestki dyni bądź zarodki pszenne.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Od kilku dni jem serek wiejski z pestkami slonecznika. Maja sporo tluszczu ktorego mi troche brakowalo w diecie wiec dobrze sie sklada. Tylko jeszcze musze sobie dopasowac jezeli chodzi o gramy bo cos za duzo tych pestek daje. Daje sobie tez troche miodu bo bez miodu nie rusze.
Napisano Ponad rok temu
Zamiast miodu można też użyć kakao, byle by pamiętać by kupować to ze zdrowymi tłuszczami. Polecam też wypróbować serek wiejski z masłem orzechowym - po prostu miazga !
Napisano Ponad rok temu
Zamiast miodu można też użyć kakao, byle by pamiętać by kupować to ze zdrowymi tłuszczami. Polecam też wypróbować serek wiejski z masłem orzechowym - po prostu miazga !
Mowiac kakao masz na mysli proszek kakaowy wsypac czy gotowe plynne kakao ? Co do serka wiejskiego z maslem orzechowym to chyba nie jest najlepszy pomysl na redukcje
Napisano Ponad rok temu
Mówiąc kakao mam na myśli proszek, który wsypujemy do serka. Co do serka z masłem...wszystko zależy od Twojego dobowego bilansu Z drugiej strony można to potraktować jako bardzo dobry i bezpieczny cheat zamiast słodyczy.
Napisano Ponad rok temu
Mówiąc kakao mam na myśli proszek, który wsypujemy do serka. Co do serka z masłem...wszystko zależy od Twojego dobowego bilansu Z drugiej strony można to potraktować jako bardzo dobry i bezpieczny cheat zamiast słodyczy.
Slodyczy i chipsow nie jadlem od dluzszeego czasu, szczerze dzisiaj byl pierewszy raz gdy wszamalem cala paczke zelkow bo prawie spalem przez to ze tak malo cukru przez ta diete mam a tak to tylko ( cukier do herbaty i miod do serka) wiec jestem na dobrej drodze Co do tego cheat meal to jak czesto np. ty stosujesz taki cheat meal i jaki jest to mniej wiecej cheat meal. Bardzeij chipsy,cukierki czy raczej pizza i te sprawy ?
Napisano Ponad rok temu
Slodyczy i chipsow nie jadlem od dluzszeego czasu, szczerze dzisiaj byl pierewszy raz gdy wszamalem cala paczke zelkow bo prawie spalem przez to ze tak malo cukru przez ta diete mam a tak to tylko ( cukier do herbaty i miod do serka) wiec jestem na dobrej drodze Co do tego cheat meal to jak czesto np. ty stosujesz taki cheat meal i jaki jest to mniej wiecej cheat meal. Bardzeij chipsy,cukierki czy raczej pizza i te sprawy ?
Wiesz co przyznam szczerze, że zwykle co tydzień/dwa wypada mi cheat. Osobiście wolę wybrać się na jakiś obiad do restauracji gdzie mogę zjeść solidnego burgera czy jakiś dobry obiad w restautacji z dziewczyną (wczoraj np. objadałem się zupą tajską i curry ) aniżeli tracić możliwość braku rygoru na rzecz chipsów czy żelek. Choć nie ukrywam, że i czekolada lub baton też wpadnie. Zawsze byłem zdania, że wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem - nie myślę o karierze kulturysty czy profesjonalnego sportowca więc podchodzę z dystansem. Dyscyplina musi być, ale pamiętajmy żeby nie stać się niewolnikiem naszej pasji bo wtedy nie mówimy o przyjemności a ograniczeniu!.
Napisano Ponad rok temu
Wiesz co przyznam szczerze, że zwykle co tydzień/dwa wypada mi cheat. Osobiście wolę wybrać się na jakiś obiad do restauracji gdzie mogę zjeść solidnego burgera czy jakiś dobry obiad w restautacji z dziewczyną (wczoraj np. objadałem się zupą tajską i curry ) aniżeli tracić możliwość braku rygoru na rzecz chipsów czy żelek. Choć nie ukrywam, że i czekolada lub baton też wpadnie. Zawsze byłem zdania, że wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem - nie myślę o karierze kulturysty czy profesjonalnego sportowca więc podchodzę z dystansem. Dyscyplina musi być, ale pamiętajmy żeby nie stać się niewolnikiem naszej pasji bo wtedy nie mówimy o przyjemności a ograniczeniu!.
Dzieki za odpowiedz. Jeszcze kilka miesiecy i jak zobacze zmiany to na pewno wrzuce je tutaj
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za odpowiedz. Jeszcze kilka miesiecy i jak zobacze zmiany to na pewno wrzuce je tutaj
Nie pozostaje nic innego jak czekać na efekty - mam nadzieję, że różnica będzie piorunująca !
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Więcej powtórzeń czy większe obciążenie ? |
Trening dla początkujących |
|
|
||
kravmaga czy bjj? |
CROSS-BUDO |
|
|
||
mix fighting - artysta czy rzemieslnik ? |
MIXED-MA |
|
|
||
Nasze strony www na temat kulturystyki i wszystkiego co sie z nie wiaze..wpisujcie swoje strony www na ktorych mozna dowiedziec sie czegos ... |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
zobaczce ta dziewczyne |
Samoobrona |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu