Spalacz tłuszczu.
Napisano Ponad rok temu
Odchudzam się już od miesięca a waga stoi w miejscu! Biegam 3x w tygodniu. Dodatkowo jakieś przysiady, pompki, codziennie po pół godziny hula hop. Jestem zrezygnowana. kupiłam jakiś spalacz ale miał w sobie dużo kofeiny przez co omal nie zemdlałam :-D Pomocy! Czy jest coś delikatnego a zarazem skutecznego?
Napisano Ponad rok temu
Jezeli dietetyk ulozy Ci,diete i do tego kupisz spalacz np thermo speed hardcore.I bedziesz trenowala 3razy w tyg uwierz ze bedziesz miala super efekty.Bez diete dopasowanej do organizmu Twojego nie zrobisz zadnych postepow.
pozdrawiam.
PS.Pamietajcie podstawa do dieta pozniej suple!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8:00. 2 kanapki z chleba razowego z chudym twarogiem i szczypiorkiem.
11:00. 1 duże jabłko.
14:00. Ryż z piersią z kurczaka i warzywami.
16:00. Jabłko.
18:00. Kanapka z chleba razowego z chudą szynką drobiową.
Może niezbyt bogaty jadłospis Ale na nic innego nie mam czasu. Aha i w międzyczasie piję dużo wody...i kurcze nic!
Napisano Ponad rok temu
Mi w schudnięciu pomógł http://www.trizer.pl. Moim zdaniem spośród dostępnych na rynku spalaczy ten akurat jest dobry pod względem składu i bezpieczny. Od kiedy go stosuję udało mi się zrzucić już dwa kilogramy, a tez jestem dość zabieganą osobą. Spalacz ten powoduje, że mam mniejszy apetyt. Nie muszę podjadać między posiłkami. Nie mam też ochoty na słodkie przekąski w ciągu dnia. Udało mi się dzięki temu wyeliminować dużo zbędnych kalorii z posiłków. Samopoczucie też mam dobre po tym produkcie, nie jestem zmęczona i nie jestem nadmiernie pobudzona.
Napisano Ponad rok temu
Może pokaże jak to wygląda:
8:00. 2 kanapki z chleba razowego z chudym twarogiem i szczypiorkiem.
11:00. 1 duże jabłko.
14:00. Ryż z piersią z kurczaka i warzywami.
16:00. Jabłko.
18:00. Kanapka z chleba razowego z chudą szynką drobiową.
Może niezbyt bogaty jadłospis Ale na nic innego nie mam czasu. Aha i w międzyczasie piję dużo wody...i kurcze nic!
Az sie nie chce wierzyc ze waga nie chce zejsc,przy takim ubogim jadlospisie.Najlepiej jak bys sie zapisala na silownie i zaczela kontrolowac spalanie kalorii.Np 3razy w tyg bieznia,bieg,marsz,i jak bys zaczela palic co trening 600kalorii.Mysle ze by zaczela waga spadac.Ostatnio kolezanka tak zaczela robic i schudla 6kg.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Az sie nie chce wierzyc ze waga nie chce zejsc,przy takim ubogim jadlospisie.Najlepiej jak bys sie zapisala na silownie i zaczela kontrolowac spalanie kalorii.Np 3razy w tyg bieznia,bieg,marsz,i jak bys zaczela palic co trening 600kalorii.Mysle ze by zaczela waga spadac.Ostatnio kolezanka tak zaczela robic i schudla 6kg.
pozdrawiam
a zaczela brac clenbuterix z firmy trec.Tez ma dziecko i jest zalatana ale 100procent na treningu mysle ,ze kazdy moze znalesc 1godzinke na rozruch.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cóż powiem tak, jeżeli nie jesteś w stanie przemóc się na trening siłowy w klubie to zacznij od ćwiczeń na orbitreku. Każdy sprzęt tak naprawdę daje radę w związku z czym bez problemu nada się do walki z nadmiernymi kilogramami.
Co do spalaczy, najpierw dopilnuj dietę a następnie myśl o suplementach bo w przeciwnym wypadku i tak nie zadziałają.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z siłownią jak ze wszystkim, najgorszy jest pierwszy miesiąc czyli tak zwane wdrożenie. Powolne efekty, adaptacja do nowego wysiłku i miejsca, nowe twarze. zapewniam, że po tym okresie treningi staną się przyjemnością i nie będziesz mógł bez tego żyć .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh, chyba muszę się nad tym zastanowić :-) bardziej boję się krytyki i spojrzeń innych osób niżeli sprzętu :-) siłownię mam pod nosem w zasadzie, ale jak widzę tam tylu ludzi...ech :-D
Pomyśl, że każda z tych osób wcześniej była na Twoim miejscu i praktycznie wszyscy zaczynają od zera. Wstyd należy schować do kieszeni bo to naprawdę słaby pretekst by zwlekać z treningami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skup się na diecie, możesz liczyć kcal i makroskładniki, co nie jest trudne, są aplikacje na smartfony. Trenuj tyle ile możesz i ile masz czasu. Już 2 dni ruchu w czasie tygodnia dadzą dużo. Zwiększ troszkę kcal aby przyśpieszyć metabolizm. Dużo wody! Jako lekki spalacz, nie za bardzo pobudzający i stosunkowo tani to polecam revex-16 Scitec. Ma dużo naturalnych składników. Trenuj, jedz zdrowo i pamiętaj, że robisz to dla siebie i dobrego samopoczucia i aby być silnym i zdrowym:)
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...8-kaps-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Dobra...przełamie się...mam nadzieję, że nie spale się ze wstydu :-)
Nawet jeśli, to mam nadzieję że ten płomień zaiskrzy do wielkiego pożaru który raz na zawsze pozwoli Ci przekonać się do sportu oraz pomoże w walce z nadmierną ilością tkanki tłuszczowej.