Mam 15 lat ważę 70 kg wzrost 175 trenuję tak:
Napisano Ponad rok temu
Mam 15 lat ważę 70 kg wzrost 175 trenuję tak:
Napisano Ponad rok temu
Jedz tyle posiłków by nie odczuwać głodu - moim zdaniem to najważniejszy aspekt każdej diety czy zdrowego odżywiania. Co do tego co należy jeść proponowałbym sprawdzić temat dotyczący 5 produktów, bez których nie zbudujesz masy. Oprócz tego możesz zerknąć na ten poradnik budowania masy mięśniowej
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Dzięki staram się tak jeść i zazwyczaj jem.
Napisano Ponad rok temu
Nie ma problemu, w razie kolejnych pytań zadawaj je w tym temacie. Z pewnością ktoś pomoże .
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się zapytać jak jeść w dni wolne od treningu jak w dni które biegam a jak w dni które trenuję na siłowni? Dodam że nie trzymam się ścisłej diety... nie liczę kalorii i nie planuję co będę jadł następnego dnia, moim zdaniem za młody jestem na to, mama gotuje więc nie będę wymyślał hehe. Chodzi mi kiedy więcej węglowodanów kiedy białka itd. z góry wielkie dzięki za odpowiedź
Napisano Ponad rok temu
Porozmawiaj z mamą i może uda Ci się ją namówić na dietę, to nie jest duży koszt, a bez tego mało co zdziałasz
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie poleciłbym większe ilości węgli w dzień treningowy, a w dni wolne od siłowni zwiększ podaż białka. Niemniej jednak dieta jest sprawą ściśle indywidualną i musisz po prostu eksperymentować jeżeli chcesz znaleźć złoty środek dla swojego metabolizmu
A mamę możesz postarać się przekonać. Skoro nawet moja babcia przekonała się do tego by na dzień mojego powrotu do rodzinnego domu kupować jedynie ciemny makaron bo innego nie zjem to myślę, że mama będzie tym bardziej wyrozumiała
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Muj pierwszy cykl pomocy |
Sterydy i Prohormony | Guest_Hybrid_* |
|
|
|
Pasza dla swin ... |
Rozmowy nie na temat |
|
|