Witam.
Jaki polecacie blender tak do 180zł? Najlepiej żeby dawał sobie radę z robieniem masła orzechowego.
Blender do masła orzechowego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam blender Phillipsa - mój już służy dobre 3 lata i bez problemu rozwala orzechy czy to do pesto czy masła orzechowego
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Jaki model konkretnie?
Co sądzisz? Da radę z orzechami?
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się, że z pewnością - ja mam typowo ręczny blender i daję sobie radę bez problemu z orzechami (arachidowe, nerkowce czy pistacje). Co do modelu - niestety, ale użytkowanie dało się we znaki i wszelkie napisy już z niego zeszły
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
i zdaje egzamin w 100%
Napisano Ponad rok temu
Ja używam ,, Mozdzierza"
i zdaje egzamin w 100%
Duża część forum pewnie uzna to za staromodne i mało wygodne rozwiązanie patrząc po postach niektórych osób w innych tematach Choć przyznaję rację, że moździerz to jedna z najlepszych opcji
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Moździeża? Chodzi Ci o maszynkę do mielenia mięsa?
Napisano Ponad rok temu
moździerz to jest taki, kamienny, bądź metalowy pojemnik, z Ciężką rączką do ,, ugniatania ręcznego"
i uwazam że, produkty ugniatane w ręcznym, Moździerzu..
zachowują najwięcej walorów smakowych..
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie ugniatanie w moździerzu jest strasznie niewygodne i nie daje to odpowiednich rezultatów.
Napisano Ponad rok temu
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co zrobić by szybko przytyć ?
- Ponad rok temu
-
Rybka ;]
- Ponad rok temu
-
Kurczak ;D
- Ponad rok temu
-
Co sądzicie...
- Ponad rok temu
-
Makaron. Makrosy
- Ponad rok temu
-
Protein bites
- Ponad rok temu
-
Płatki owsiane błyskawicznie
- Ponad rok temu
-
Przyprawy
- Ponad rok temu
-
Jajka
- Ponad rok temu
-
Czerwona papryczka chili
- Ponad rok temu