Jak zwiekszyc ,,szerokosc" bica?
Napisano Ponad rok temu
Takie ciwczenia robie na biceps:
modlitewnik 3s 6-8p
wyciskanie chwytem mlotkowym 3s 8-10p
tradycyjne wyciskanie w lekkim oparciu 3s 10-12p
Napisano Ponad rok temu
Propionat 100mg ed2 (20ml)
Metka Jelfa 30mg ed (100tab)
Napisano Ponad rok temu
Nie zgodzę się z tym ja mam 37 cm a brat ma 39cm i powiem, że ja mam grubszego bicka od niego natomiast on ma sporo wyższego . Ja oprócz tych ćwiczeń co przedstawił autor tematu dokładam jeszcze francuza z wąskim i szerszym uchwytem oraz gryfa łamanego z szerokim uchwytem. Również na przemian robię wyciskanie, raz młotkiem raz chwytem.przy 36cm na obwodzie nie ma szans zeby wydawał sie wiekszy skoro jest mały
Napisano Ponad rok temu
Nie zgodzę się z tym ja mam 37 cm a brat ma 39cm i powiem, że ja mam grubszego bicka od niego natomiast on ma sporo wyższego . Ja oprócz tych ćwiczeń co przedstawił autor tematu dokładam jeszcze francuza z wąskim i szerszym uchwytem oraz gryfa łamanego z szerokim uchwytem. Również na przemian robię wyciskanie, raz młotkiem raz chwytem.
Pamietaj ze duzo zależy od budowy mieśnia, kazdy ma inna budowe i inna genetyke rozrostu. Kolejną rzeczą są ćwiczenia jak i technika ich wykonywania. A po drugie biceps 36cm nigdy szału robic nie bedzie, miałem tez kiedys 36cm przy wzroscie 178cm i nie poprzestałem na tym bo co bys nie robił to zawsze jest 36cm, takze lepiej skup sie na zwiekszaniu obwodu a grubość sama przyjdzie.
Propionat 100mg ed2 (20ml)
Metka Jelfa 30mg ed (100tab)
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się najlepiej widać to u mnie i u brata, że mamy inna budowę bicepsa. Ja na pewno na swoich wymiarach nie poprzestanę bo przy wzroście 189, 37cm w łapce wygląda jak motyka hehe. Również tak jak pisałeś istaona jest technika wykonywania ćwiczeń dlatego ja zawsze robię na francuzie serie w wąskim i szerokim uchwycie by jednocześnie poszerzyć jak i zwiększyć obwód bicka .Pamietaj ze duzo zależy od budowy mieśnia, kazdy ma inna budowe i inna genetyke rozrostu. Kolejną rzeczą są ćwiczenia jak i technika ich wykonywania. A po drugie biceps 36cm nigdy szału robic nie bedzie, miałem tez kiedys 36cm przy wzroscie 178cm i nie poprzestałem na tym bo co bys nie robił to zawsze jest 36cm, takze lepiej skup sie na zwiekszaniu obwodu a grubość sama przyjdzie.
Napisano Ponad rok temu