Witam mam pytanie ponieważ przyjmuje teraz Multi packa z treca i przed treningówkę z activ laba black wolf i chciałbym dołączyć do tego bcaa z treca i zastanawiam się czy można łączyć te trzy żeczy Prosze o odpowiedź cwicze dopiero od 7 miesięcy i nie za bardzo jestem jeszcze w temacie.
Połączenia
Napisano Ponad rok temu
Nie ma najmniejszych przeciwwskazań do stosowania tych trzech suplementów równocześnie. Ich działanie będzie się (poniekąd) wzajemnie uzupełniać. Jeżeli będziesz przestrzegał dawek zalecanych przez producenta to nie musisz martwić się o działania niepożądane.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Np jezeli jestes osoba bardzo otyla bcaa nie psrawdza soe w takich przypadkach. Jezeli np masz klopoty z nadcisnieniem , nienpolecam przedtreningowek!
Napisano Ponad rok temu
Mój dzień wygląda tak że rano wychodzę do szkoły wracam koło 16 zjem coś wezmę multi packa posiedzę do 17.30 wezmę przed treningówkę o 18.00 cwicze tak z 1.5h
a potem coś innego robię Bardzo otyły nie jestem mam 180 i ważę z 80kg. Nigdy wcześniej nie miałem styczności z bcaa Tak wyglądam C:\Users\abc\Desktop\12308906_540589499450673_461018032_n.jpg i chciałbym coś zmienić w swojej sylwetce ostatnio znalazłem w internecie post dotyczący łączenia suplementów i coś mi się wydaje tu podejrzanego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jak myślisz czy takie połączenie może coś dawać ?
Napisano Ponad rok temu
NIe znam tego preparatu jednak takie tempo budowania czystej masy mięśniowej nie jest zbyt dobre i zdrowe dla organizmu.
Napisano Ponad rok temu
Ale to jest chyba pic na wodę... Chyba raczej to jest nie możliwe
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem nie ma co sobie zawracać głowy nieznanymi markami, ale poszukać czegoś konkretnego i sprawdzonego. Rynek suplementacyjny jest na tyle duży i posiada tak wiele renomowanych firm, że na pewno można coś znaleźć .
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio była w decathlonie promocja na thermo speed extrime z olimpu i bcaa 1100 mega caps 1100 z olimpu i kupiłem sobie do tego jak myslisz dobre jest to połączenie bo chciałbym troche odkryć mięśnie
Napisano Ponad rok temu
BCAA powinno dać radę jednak thermo speed extreme to dla mnie wyrzucone pieniądze w błoto. Kiedyś próbowałem i niestety, ale jedynym efektem była redukcja portfela
Napisano Ponad rok temu
wszystkie inne typu l-karnityna nie ma żadnego wpływu na organizm.
Napisano Ponad rok temu
Dobry trening + dieta redukcyjna czyli z deficytem kalorycznym. Co do spalaczy....dopiero pod koniec redukcji w celu podkreślenia uzyskanych efektów .
Napisano Ponad rok temu
Ceny prezentują się różnie i zależą od wielu czynników - doświadczenia trenera, celu czy nawet popularności układającego. Spróbuj jednak ułożyć samemu i opublikuj ją na forum. Na pewno ktoś z użytkowników pomoże skorygować ewentualne błędy