Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Otóż chciałem sobie kupić jakieś odżywki, bo mam już długi zastój, ale nie jestem przekonany co do odżywek.
Ćwiczę już regularnie ok. 7-8 miesięcy cały czas na sucho... czytałem już trochę o tych odżywkach i obawiam się głównie tego, że jak przestane je brać lub ćwiczyć moje mięśnie i siła gwałtownie spadną
Moje parametry:
Wiek 18 lat
Waga 63 kg
Wzrost 180
Biceps 33cm
Staż 7-8 miesięcy
Zastanawiałem się żeby od nowego roku kupić odżywki z tego co czytałem i sugerowałem się opiniami innych osób to najbardziej przekonują mnie:
Kreatyna- Jabłczan Cm3
Białko- Trec Whey 100
Gainer- ... (tutaj nie mam pewności)
Myślę żeby te trzy odżywki zastosować w jednym cyklu.
Chodzi mi żeby efekty były jak najlepsze i nie było potem po nich dużych spadków zależy mi głównie na masie i sile.
Suplementy będę brał tylko przez jeden cykl i na tym chce przestać (No może max 2x w roku)
Zastanawiałem się też nad Monohydrantem, ale wyczytałem na waszej stronie ,że Monohydrant prowadzi do zatrzymywania większej ilości wody w organizmie (Co chyba prowadzi do większych spadków) a jabłczan jest łatwiej rozpuszczalny w wodzie.
Dodam też, że w kwietniu dojdą dodatkowe wysiłki czyli bieganie, parkour ,krav maga i piłka nożna co za tym idzie b.duży wysiłek fizyczny
Proszę o dokładne wytłumaczenie czy będę miał duże spadki ja odstawie odżywki i jakie najlepiej brać i może jakieś rady z góry wielkie dzięki za odpowiedz.