Często mam tak, że jak przesadzę z treningami to mam problem z osiągnięciem pełnej erekcji. A jak się uda, to jest ona krótka. Też tak macie?
Problem z erekcją po wysiłku
Napisano Ponad rok temu
Na Twoim miejscu zrobiłbym sobie badania krwi. Moze z nich sporo wyjść. Poza tym problemem może być stres. Sam miałem taki okres w życiu,ze miałem tego typu problemy i okazało sie,ze winą jest stres w pracy. Potem przeszedłem do innego działu w pracy i nie miałem już takiego psychicznego obciążenia i od razu problemy ustąpiły. Możesz się ewentualnie wspomóc suplementami. Brałeś coś?
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem to norma, w grę wchodzi duży wysiłek i manipulacja hormonów w krótkim odstępie czasu. Ale tak jak kolega u góry powiedział, radzę zrobić badania i robić je regularnie minimum raz w roku ( krew i testosteron )
Napisano Ponad rok temu
mozesz sprubowac obniżyć Ilość Kortyzolu, po przez przyjmowanie dużych, dawek Wit C
Napisano Ponad rok temu
Moja rada to odpowiednia równowaga pomiędzy wysiłkiem fizycznym, a odpoczynkiem. Stres podobnie jak obciążające treningi zwiększają poziom wspomnianego przez Harolda kortyzolu co jest niezbyt korzystne dla mężczyzn . Trzeba wrzucić nieco na luz i zastosować odpowiednią ilość relaksu, a wszystko będzie ok !
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Wrzucić na luz, tylko nie zawsze się da. Niektórzy nie mają problemu z relaksem inni muszą dużo wypić aby się wyluzować
Poczytaj sobie jeszcze o goman. Jest to suplement diety. W moim przekonaniu bardzo skuteczny i w przeciwieństwie do sildenafil-u, nie przynosi takich efektów ubocznych.
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że zamiast inwestować w suplementy lepiej zacząć od próby wypośrodkowania wysiłku i odpoczynku. Ewentualnie skonsultować się z lekarzem gdyż takie problemy lepiej omawiać ze specjalistą niż leczyć się na własną rękę.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu