o włączeniu do diety miodu spadziowego?? jaka macie opinie o miodzie spadziowym z góry dzieki pozdro
Użytkownik Dario1906 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o włączeniu do diety miodu spadziowego?? jaka macie opinie o miodzie spadziowym z góry dzieki pozdro
Użytkownik Dario1906 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miód stanowi bardzo dobre rozwiązanie dla cukru oraz amatorów słodkich posiłków. Ponadto ma wiele witamin i bardzo często jest wykorzystywany w tworzeniu domowych izotoników. Jeżeli jego stosowanie mieści się w Twoim bilansie energetycznym to nie widzę przeciwskazań do jego stosowania.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Na pewno jest zdrowszym odpowiednikiem słodyczy. Jeśli masz na niego ochotę, a nie będziesz go spożywał ponad te kalorie, które masz przewidziane w ciągu dnia to nie będzie problemu. W jakim celu chcesz go zacząć stosować? Ja przez pewien czas słodziłam herbatę miodem. Później jak zaczęłam brać www.trizer.pl to przestałam używać miodu, nie jem słodyczy i placków. Trizer ogranicza chęć na słodycze. Dzięki zawartości chromu utrzymuje stały poziom cukru we krwi, co powoduje, że nie ma się zachcianek ani napadów głodu.
Napisano Ponad rok temu
Ja wprowadziłem do swojej diety miód spadziowy już bardzo dawno
Napisano Ponad rok temu
Ja wprowadziłem do swojej diety miód spadziowy już bardzo dawno
I jakie efekty z jego stosowania ? jesteś zadowolony czy nie?
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu