Cwiczyłem zawsze z kumplami a teraz im sie odechciało , samemu nie umiem się zabrać do cwiczeń , siłke mam w pywnicy , ktoś pomoże ?
Ogólna pomoc !
Napisano Ponad rok temu
jaki masz staz treningowy?
jak do tej pory trenowales?
TKWM
Napisano Ponad rok temu
3-4 razy w tygodniu. Klata-tric, plecy-bic, barki-przedramie, uda i łydy, brzuch dorzucany zaleznie od sil w dany dzień,
Napisano Ponad rok temu
Rozpisz wszystko po kolei
Napisano Ponad rok temu
Plecy : podciąganie się na drązku w nad chwycie :szeroko,normalnie i wąsko , wznosy barków , wiosłowanie sztangielkami stojać ,wiosłowanie sztangą
Biceps : uginanie przedramion obrotowo , młotkowo ,uginanie przedramion sztangą , 21 czyli siódemkowanie ,uginanie przedramion z oparciem o kolano ,
Klata :Wyciskanie sztangi płasko , wyciskanie sztagi w skosie dodatnim , wyciskanie sztangielek płasko , wyciskanie sztangielek w skosie dodatnim , pompki szerokie , przenoszenie sztangielki za głowe , rozpietki sztangielkami , rozpietki na ławce .
triceps :Wyciskanie francuskie siedząc ,wyciskanie francuskie leżąc , odwrotne pompki , pompki
Barki :wyciskanie sztangielek ,arnoldki , podciaganie sztangi do brody .unoszenie sztangi w przód , unoszenie sztangielek , wiosłowanie sztangą
przedramiona : zwis na drązku , zwijanie sznurka
Nogi :wykroki ,wspiecia na place jednonóż ,uginanie nóg leżąc na brzuchu, przysiad , uginanie nóg siedzać
brzuch rózne cwiczenia
Napisano Ponad rok temu
efekty było widać gdyby byłą jeszcze dieta to było by jeszcze lepiej ale ogółem problem tkwi w tym że sam nie umiem zabrać się do cwiczeń po prostu nie umiem się zmobilizować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko ta przerwa trwa juz od połowy wrzesnia
Mysle że jakoś mnie zmotywujecie i rusze swoje dupsko do roboty !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam musisz zmobilizować się do rozpoczęcia treningów. Niestety, ale to tylko Ty decydujesz o efektach jakie chcesz osiągnąć oraz w jakim czasie uda Ci się je uzyskać. Moim motywatorem było własne odbicie w lustrze. Nic tak skutecznie nie zmusza do ciężkiej pracy jak niezadowolenie z własnego wyglądu . Pomyśl też ile korzyści nie tylko dla wyglądu i mięśni, ale i całego organizmu przyniesie systematyczna aktywność fizyczna
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ