Chciałbym mieć przyrost tkanki mięśniowej, ale nie wiem jaką kreatynę wybrać, w internecie roi się od ofert więc proszę o konkretne informacje, ważę 57kg i mam 19 lat, wzrost 178cm, Będe bardzo wdzieczny za kilka informacji na temat wyboru kreatyny (zeby tez cenowo nie byla za droga a skuteczna) gdyż nigdy jej nie brałem i nie wiem jak się stosuje, Pozdrawiam.
Kreatyna
Napisano Ponad rok temu
Stosujesz dietę? Bez diety ,kreatyna nic nie pomoże . Bedzie to jedynie strata pieniędzy i rozczarowanie.
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym mieć przyrost tkanki mięśniowej, ale nie wiem jaką kreatynę wybrać, w internecie roi się od ofert więc proszę o konkretne informacje, ważę 57kg i mam 19 lat, wzrost 178cm, Będe bardzo wdzieczny za kilka informacji na temat wyboru kreatyny (zeby tez cenowo nie byla za droga a skuteczna) gdyż nigdy jej nie brałem i nie wiem jak się stosuje, Pozdrawiam.
o
Jaki posiadasz staż treningowy?
Stosujesz dietę? Bez diety ,kreatyna nic nie pomoże . Bedzie to jedynie strata pieniędzy i rozczarowanie.
ogolnie pracuje na budowach codziennie, i w ciagu dnia dzwigam worki z betonem + wiaderka z betonem (na dzien ok. 4t ony betonu), 6 tydzien na kurczaku i warzywach z fasolką.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powinienes dolozyc do swoichmposilkow spora porcje weglowodanow , ryz , kasze, makarony.
Co do kreatyny wykorzystaj mono
On troszke naciagnie wody przez co zaoklragli soe twoja budowa i wizualnie luz bedziesz lepiej wygladal a przez to lepiej sie czul.
Polecam ci 100% creatine z Scitec Nutrition jest naprawde niedroga i sprawdzona.
Napisano Ponad rok temu
Nie będę oryginalny i podobnie jak koledzy polecę monohydrat kreatyny - możesz zainwestować w APS Creatine Monohydrat, 500g opakowanie powinno kosztować max 70 zł co moim zdaniem jest naprawdę dobrą ofertą . W celu nabrania masy dołóż do tego solidne witaminy oraz oraz argininę, która zintensyfikuje jej działanie, a ponadto doda sił do Twojej pracy
Jednak w celu nabrania masy przy tak intensywnej pracy poleciłbym zwiększyć kaloryczność diety przez dołożenie większej ilości węglowodanów z kasz/makaronów/ryżu.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
( tak, tanim a zarazem nie docenionym aminokwasem )
Napisano Ponad rok temu
Kreatyna, również się przyda w celu przyspieszenia regeneracij, najlepiej w połączeniu z Tauryna..
( tak, tanim a zarazem nie docenionym aminokwasem )
Dla uzupełnienia dodam iż bardzo dobrym połączeniem jest zestaw monohydrat+beta-alanina. Ale to na co się zdecydujesz to już Twoja sprawa .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ