Chciałbym zapytać czy są tutaj osoby które ćwiczą tylko w domowych warunkach, bez żadnego sprzętu, no chyba że ze sztangielkami. Czy te osoby mogłby by opisać swój plan treningowy który używają i widzą efekty ?
Trening w domu
Napisano Ponad rok temu
Jaki masz cel?
Przeczytaj również ten artykuł
http://www.fabrykasi...w-domu-obwodowy
Użytkownik 58podejscie edytował ten post Ponad rok temu
" Jesteś na tyle dobry , na ile dobry jest Twój najsłabszy punkt ."
" Bycie mistrzem nie polega na dokopaniu przeciwnikowi w walce, lecz zachowaniu zaraz po niej! "
Napisano Ponad rok temu
Cel to podstawa, daje motywację do ćwiczeń. Muszisz go dobrze określić, bo bez tego ćwiczenia znudzą Ci się już po tygodniu. Moim celem jest wyrzeźbienie klaty i ramion w 6 miesięcy. Ja ćwiczę z hantlami w domu. Mój sprzęt to ławeczka treningowa i hantle, najczęściej robię wyciskanie hantli siedząc, stojąc, za głowę itp. Po miesiącu ćwiczeń co drugi dzień poprawiły mi się ramiona. Dołączyłem do tego jeszcze pompki na hantlach. Już podstawowe ćwiczenia wykonywane regularnie po czasie przynoszą fajne efekty.
Napisano Ponad rok temu
Cel to podstawa, daje motywację do ćwiczeń. Muszisz go dobrze określić, bo bez tego ćwiczenia znudzą Ci się już po tygodniu. Moim celem jest wyrzeźbienie klaty i ramion w 6 miesięcy. Ja ćwiczę z hantlami w domu. Mój sprzęt to ławeczka treningowa i hantle, najczęściej robię wyciskanie hantli siedząc, stojąc, za głowę itp. Po miesiącu ćwiczeń co drugi dzień poprawiły mi się ramiona. Dołączyłem do tego jeszcze pompki na hantlach. Już podstawowe ćwiczenia wykonywane regularnie po czasie przynoszą fajne efekty.
Co masz na myśli pisząc że poprawiły mi się ramiona?
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie odnośnie sprzętu domowego. Drążek rozporowy montowany w framugach drzwi zdaje egzamin? Chodzi mi głównie o to, czy podciąganie będzie miało sens na takim chwycie (szerokość ok. 80cm).
Napisano Ponad rok temu
Podciąganie zawsze ma sens Tylko wiadomo technika ponad wszystko
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zapytać czy są tutaj osoby które ćwiczą tylko w domowych warunkach, bez żadnego sprzętu, no chyba że ze sztangielkami. Czy te osoby mogłby by opisać swój plan treningowy który używają i widzą efekty ?
Witam , na wstępie chcę zaprosić do przeczytania tego artykułu:
http://www.fabrykasi...-street-workout
A tu masz sprzęt jaki w jaki można zaopatrzyć się
http://www.fabrykasi...-street-workout
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]