Witam.
jestem na diecie redukcyjnej jem 2000kcal podam wam co zjadelem dzisiaj i mi prosze powiedzcie co mam wyeliminować co dodac a co zostawic mi sie wydaje ze za duzo wegla ale sami ocenicie wiec tak:
sniadaanie 74g owsianki na wodzie plus 21 g jagod obiad jajecznica z 3 jaj plus 5g masla i keczupu grilowana piers z kurczaka 154g i keczup 4skipki chleba z serem almete 22 jogurty jogobela i jeden lod rozek banan
Dieta codzienna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze to zbyt mało kalorii, na redukcji nie należy zbyt szybko ucinać kalorii, ucina się wtedy jak jest stójka
Ile wyszło CI białka, ile węgli i tłuszczy ?
Ustal sobie białka 2g, tłuszczy około 1g i resztę daj z węgli.
Sam się kiedyś tak głodziłem i wiem że lepiej pomału ucinać kalorie lub dodawać aeroby
Napisano Ponad rok temu
ja ucinałem co 2 tygodnie i 2000tys to dla mnie nie jest malo ja sie nie glodze przy tym dzisiaj nawet sie zmusilem..... wlasnei nie iwem ile powinnienem jesc tych mikro mogl bys mi to obliczyc? ;c ja wiem tylko ze nie powinnienem jesc powyzej 100g wegli
Napisano Ponad rok temu
To skąd wiesz że dostarczyłeś 2000 kcal jak nie wiesz ile zjadłeś białka ile węgli i tłuszczy ?
1g białka i węgli ma około 4kcal, a tłuszczy około 9kcal.
Napisano Ponad rok temu
bo pisze na opakowaniu albo wchodze na ilewazy.pl ja sie walsnie nie skupiam tak na tych mikreo a wiem ze to blad i dokaldnei nei wiem ile czego powinnienem jesc wiem aby ze wegli do 100g.jak bys mogl zobaczyc na to co jem i pwoiedzeic co wyeliminowac a co by mozan dodac bo jak teraz jem owsianke na sniadanie zamiast chleba (zawsze jem pszenny) to mam mało kcal i potem nie wiem jak to nadrobic ;c wiec jak bys mi mogl cos polecic co jest to byl bym wdzieczny
Napisano Ponad rok temu
Jeśli brakuję tobie kalorii w posiłku to dodaj tłuszcze np orzechy, oliwa, wiórki kokosowe bo widac brakuje tego
TKWM
Napisano Ponad rok temu
ile tych orzechów moze byc? nie bedzie wtedy za duzo tłuszczy?
Napisano Ponad rok temu
Trudno stwierdzic czy nie zadużo jak ich nie liczysz
TKWM