foty do oceny
Napisano Ponad rok temu
Z góry dzieki za dobre rady
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolega powyżej przesadził troszkę z tym pół roku
jeśli masz dobry plan +dobrą dietę to myślę że kolejne foty możesz wrzucić za 2-3 miesiące
powodzonka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli bierzesz na serio kulturystyke wpierdalaj wszystko co popadnie i gdzie popadnie... inaczej nic nie osiągniesz... wiem wiem początku są trudne... ale musisz cos wybrac albo tak zwana "ciota" albo "kox" bez urazy innym nie mającym stycznosci z siłką
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wielki byc nie chce... na najblizsze 3 lata moim celem jest wyglad zblizony do randy'ego ortona
Jeśli masz na myśli zbliżony wygląd to może przez 3 lata coś zdziałasz. Ale żeby zrobić taką sylwetkę przez taki czas to musiał byś ostro tyrać i dietę trzymać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
peper... otoz to... moze urwa nie rozumiesz ze kazdy z cwiczacych kiedys zaczynał... fakt ty od razu pewnie gory nosiłes i wpierdalasz tyle ryzu ze chinski filmy bez lektora juz od tego rozumiesz... moze cały sek urwa tkwi w tym ze ryz trza wpierdalac pałeczkami ktore własnorecznie sie wystruga z krokwi... mam taka budowe ciała nie inna i jesli cos ci nie pasuje to po co to komentujesz
tu wstawiamy fotki do ocen , owszem ... jeśli są jakieś rezultaty . Co ja ci mam napisać, że jesteś garbatym gówniarzem, który niczym się nie różni od rówieśnika.. dzieciaku dorośnij.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale z czasem moze i cel osiagne
Napisano Ponad rok temu
widzicie jakas roznice?? cwicze dosc statycznie przez prace dorywcza i nie zawsze mi to pasuje połaczyc z treningami, trenuje poki co bez zadnych suplementow. diety brak
Napisano Ponad rok temu
fajne kolczykiwrzucam fotki jak wygladam teraz i dam fote do porownania z poczatku roku. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
widzicie jakas roznice?? cwicze dosc statycznie przez prace dorywcza i nie zawsze mi to pasuje połaczyc z treningami, trenuje poki co bez zadnych suplementow. diety brak
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.