Hmm a więc może zacznę od tego, że chodzę już miesiąc na siłownie ale no ćwiczę bo ćwiczę ciągle to samo i wgl jak oglądam np WarszawskiegoKoksa to oni to wszystko mają takie zaawansowane i ciężkie do zrozumienia, jakieś aeroby robią, redukcję itp. przez to wszystko mam wrażenie jakby mój trening był taki inny no nw po prostu taki zwykły, prosty. Ciężko mi sprecyzować o co mi chodzi ale nie wiem może ktoś miał podobnie i zrozumie. Jakbyście mogli mi wytłumaczyć też czy dla początkujących te wszystkie aeroby redukcję i wgl są potrzebne czy coś. Kiedy mam zacząć jak już zacząć redukcje, aeroby ohh masło maślane. Jak czegoś nie rozumiecie to spróbujcie mi zadawać pytania może wtedy będzie łatwiej.
Tak z innej beczki to chciałbym również zapytać jak spalić tłuszcz z brzucha (najbardziej ta dolna część) bo jak widzę tych ludzi i efekty jakie mają po np 3 miesiącach to ja nw co robię źle bo trenuje miesiąc i nie widzę różnicy (tylko na brzuchu bo ręce i wgl to tak). Fajnie by było jakbyście mi dokładnie rozpisali jakie mam robić ćwiczenia, po ile przerwy itp I proszę nie odsyłajcie mnie do innych tematów, poradników bo mi ciężko jest się serio ogarnąć w tym wszystkim i i tak nie zrozumiem.
Mój wiek: 17lat
Waga: 60kg
Wzrost: ok 180-185cm
Ćwiczę już drugi miesiąc na siłowni
Jednym słowem chciałbym was poprosić o to żebyście mi pomogli zacząć tą cała przygodę