Skocz do zawartości

Zdjęcie

Proszę o wytłumaczenie i pomoc

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

niski76
  • Użytkownik
  • 2 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Proszę o wytłumaczenie i pomoc

Hmm a więc może zacznę od tego, że chodzę już miesiąc na siłownie ale no ćwiczę bo ćwiczę ciągle to samo i wgl jak oglądam np WarszawskiegoKoksa to oni to wszystko mają takie zaawansowane i ciężkie do zrozumienia, jakieś aeroby robią, redukcję itp. przez to wszystko mam wrażenie jakby mój trening był taki inny no nw po prostu taki zwykły, prosty. Ciężko mi sprecyzować o co mi chodzi ale nie wiem może ktoś miał podobnie i zrozumie. Jakbyście mogli mi wytłumaczyć też czy dla początkujących te wszystkie aeroby redukcję i wgl są potrzebne czy coś. Kiedy mam zacząć jak już zacząć redukcje, aeroby ohh masło maślane. Jak czegoś nie rozumiecie to spróbujcie mi zadawać pytania może wtedy będzie łatwiej.

Tak z innej beczki to chciałbym również zapytać jak spalić tłuszcz z brzucha (najbardziej ta dolna część) bo jak widzę tych ludzi i efekty jakie mają po np 3 miesiącach to ja nw co robię źle :/ bo trenuje miesiąc i nie widzę różnicy (tylko na brzuchu bo ręce i wgl to tak). Fajnie by było jakbyście mi dokładnie rozpisali jakie mam robić ćwiczenia, po ile przerwy itp I proszę nie odsyłajcie mnie do innych tematów, poradników bo mi ciężko jest się serio ogarnąć w tym wszystkim i i tak nie zrozumiem.

Mój wiek: 17lat

Waga: 60kg

Wzrost: ok 180-185cm

Ćwiczę już drugi miesiąc na siłowni

Jednym słowem chciałbym was poprosić o to żebyście mi pomogli zacząć tą cała przygodę ;) 

• 0

Grammatikk

Grammatikk
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 19491 postów
  • Zainteresowania:https://www.facebook.com/mateusz.pawlak.5473
  • Staż [miesiące]:Sam już nie wiem dłuuugi jest ;)
  • Wzrost [cm]:193
  • Pas [cm]:85
  • Wyciskanie [kg]:Na zerwanej klacie nie nawyciskam...
  • Martwy ciąg [kg]:Nie wykonuję tego ćwiczenia
  • Waga [kg]:98,5

Napisano Ponad rok temu

Re: Proszę o wytłumaczenie i pomoc

Masz 25 kg niedowagi i tłuszcz na brzuchu? Jakim cudem?

Wrzuc foto sylwetki i napisz w 2/3 słowach bez rozpisywania się na 10 stron co chcesz osiągnąć wizualnie? Jak chcesz wyglądać?

Mateusz Pawlak ;)

niski76
  • Użytkownik
  • 2 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

okej, jutro zrobie, zedytuje i powrzucam zdjecia. A osiagnac chce po prostu kaloryfer, zeby skora na brzuchu byla taka chuda a ja mam po prostu gruba skore strasznie i wydaje mi sie ze to tluszcz. niektorzy jak zlapia skore na brzuchu to jest taka chudziutka a ja mam gruba no nw jak to inaczej opisac.

Prosze zdjecia:

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Tak na profilu Soboty znalazlem jego zdjecie ktore akurat odzwierciedla taki brzuch jaki ja bym chcial miec:

Wiem że to strasznie duzo pracy i ja jestem na to w 100% gotowy tylko chodzi o cwiczenia zebym mial dobrze dobrane zeby kazdy miesien pracowal a nie tylko srodek brzucha tak jak u mnie

Użytkownik niski76 edytował ten post Ponad rok temu

• 0

Grammatikk

Grammatikk
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 19491 postów
  • Zainteresowania:https://www.facebook.com/mateusz.pawlak.5473
  • Staż [miesiące]:Sam już nie wiem dłuuugi jest ;)
  • Wzrost [cm]:193
  • Pas [cm]:85
  • Wyciskanie [kg]:Na zerwanej klacie nie nawyciskam...
  • Martwy ciąg [kg]:Nie wykonuję tego ćwiczenia
  • Waga [kg]:98,5

Napisano Ponad rok temu

Trening ACT 3x w tygodniu + Dieta z lekkim ujemnym bilansem kalorycznym. Wszystko znajdziesz tutaj:

DIETA

TRENING 

Mateusz Pawlak ;)