Witam,
Szukam pomocy przy odchudzaniu. W 2011 odchudzałam się z dietą i suplementacją od trenera, była to dieta białkowa plus izolat serwatki i mieszanka białek. Bez ćwiczeń. Schudłam kilka kg ale później nie trzymałam diety i wszystko wróciło.
Teraz chciałabym ponownie spróbować i wytrwać w swoim postanowieniu. Od końca lutego znowu zaczęłam się odchudzać i schudłam już 6 kg przez 2 mc. Skorzystałam z wcześniej otrzymanych informacji i stosuję rano izolat serwatki plus dietę (też bazując na wcześniejszej diecie) do tego 3-4 razy w tygodniu, chodzę na godzinę na rowerek (wieczorem ok. 21). Mam 31 lat, moja obecna waga to 95 kg przy wzroście 167, wg pomiarów posiadam 41% tłuszczu. Chciałabym to efektywnie spalić. Dodam, że niestety posiadam problemy z hormonami, głównie z zawyżonym testosteronem
Szukam czegoś co nie obciąża za bardzo organizmu a jest bardzo skuteczne dla osoby początkującej
Chciałabym abyście doradzili mi co, w jakich ilościach i w jaki sposób (rano, wieczorem, przed siłownią, po) powinnam dodatkowo brać. Czy dane produkty będzie można stosować z izolatem serwatki? Nie znam się w ogóle na spalaczach ale słyszałam, że niektóre produkty przyspieszają rytm serca, jeśli są takie to chciałabym ich uniknąć. Zakres cenowy to zestaw max do 300zł ( nie wliczam do tego ceny za izolat). Będę też wdzięczna za informację o ewentualnym zestawie suplementów które mogę jednocześnie stosować.
Z góry dziękuję za Waszą fachową pomoc