Cześć,
Na forum znalazłem się dla tego, bo chciałbym zacząć moją przygodę z kulturystyką. Chciałbym wyrzeźbić się na wakacje jak i po wakacjach chce być atrakcyjniejszym sam biegam i chciałbym zacząć chodzić na siłownie bądź fitness dlaczego fitness ? Nieoszukujmy się, ale jestem jeszcze małym szczylem, który nie zrobi serii na 25kg sztandze czy 15 kilowych hantlach moim zdaniem lepiej zacząć od fitnessu a z czasem przerzucić się na siłownie, kiedy będą mógł już spokojnie ćwiczyć no i powiedzciemi czy jest sens w moim wieku brać się za coś takiego jak kulturystyka no i czy chodząc na fitness bądź siłownie na zatrzymamhormonu wzrostu, gdzie waszym zdaniem powinienem zacząć siłownia czy fitness ? Jeśli chodzi o bieganie to wygląda, to tak:dam dwa dni biegam później jeden ćwiczeń po godzinie 4x20 brzuszków prostych 4x20 brzuszków bocznych 4x15 pompek 3x5min skakanka a na koniec dnia 2km w góra 10 minut, a potem znowu dwa dni biegania po 8 km w 40 minut !
No i tak jak w temacie jakie wy proponujecie ćwiczenia do mojego brzucha na wakacje ?
Mam nadzieje, że przyjmę się na forum i otrzymam pomoc .
[UWAGA POST ZOSTANIE DODANY NA TRENING DO POCZĄTKUJĄCYCH W CELU OTRZYMANIA POMOCY]