Witam, mam 19 lat, 176 cm wzrostu i 69 kg, ciwcze na silowni od 18 miesiecy i interesuje mnie typowy trening na sile, mam na domowej silowni, wyciag (gora i dol) lawki, gryfy porste i lamane i hantelki  same podstawy, do tego mam jedna maszyne na 2 i 4 glowy miesien nog
 same podstawy, do tego mam jedna maszyne na 2 i 4 glowy miesien nog  jesli bylaby taka mozliwosc to prosilbym, zeby ktos z trenerow napisal dla mnie plan na sile, lub przynajmniej podal jakies wskazowki dotyczace takiego planu
 jesli bylaby taka mozliwosc to prosilbym, zeby ktos z trenerow napisal dla mnie plan na sile, lub przynajmniej podal jakies wskazowki dotyczace takiego planu  pozdrawiam
 pozdrawiam

Plan na siłę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
polecam wszelkie treningi takie jak bill star czy superhuman strength albo fbw 5x5
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam również do założenia u nas DZIENNIKA TRENINGOWEGO         prowadząc dziennik szybciej będziesz notował postępy.
  prowadząc dziennik szybciej będziesz notował postępy.
Mateusz Pawlak 
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Planowany pierwszy cykl - prosze o pomoc z wyborem odzywek | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Plan do oceny bądź poprawy | Street Workout i Kalistenika | 
 |   
 | ||
| Jaki najlepszy zestaw na siłe ?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?! | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Proszę o Ocenę i Korekcję Planu | Trening dla średniozaawansowanych | 
 |   
 | ||
| plan na mase | Dieta | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Siłownia Siłownia- Ponad rok temu 
- 
			 Ćwiczenia Ćwiczenia- Ponad rok temu 
- 
			 Drążek Drążek- Ponad rok temu 
- 
			 plan plan- Ponad rok temu 
- 
			 Brzuch Brzuch- Ponad rok temu 
- 
			 dół 6-packu dół 6-packu- Ponad rok temu 
- 
			 Mięśnie nie rosną Mięśnie nie rosną- Ponad rok temu 
- 
			 od czedo zaczać od czedo zaczać- Ponad rok temu 
- 
			 plan treningowy plan treningowy- Ponad rok temu 
- 
			 jakie ćwiczenia najlepsze, na zdobycie masy? jakie ćwiczenia najlepsze, na zdobycie masy?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu